Rešena Pogbina sudbina!

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 09.07.2020.
08:58
Izvor: Sportske.net

Izgleda da smo dobili kraj sage koja je trajala više od godinu dana. Junajtedu ostalo da uradi još jednu stvar...

EPA-EFE/Peter Powell/NMC/Pool
EPA-EFE/Peter Powell/NMC/Pool

Povezane vesti

Izgleda da će se na kraju završiti možda i neočekivano, jer svi su ga videli u nekom drugom dresu.

Šta se promenilo?

Pol Pogba je signalizirao Junajtedu da je spreman da pregovara o novom ugovoru, iako je u jednom trenutku izgledalo da će otići. On ima ugovor do sledećeg leta, ali "Đavoli" mogu jednostrano da ga produže do 2022. što će i učiniti.

No, sada je sve drugačije. Pogba se vratio na teren, ohrabren je rezultatima kluba, mnogo je profitirao od dolaska Bruna Fernandeša, sada igra slobodnije, niko ne može da ga prepozna.

Ovo je, nadaju se navijači, pravi Pogba, onaj iz francuske reprezentacije i pre 2016. kada se iz Juventusa vratio u klub.

Juče se pojavila informacija da Zidan nije odustao, međutim, Perez sigurno neće platiti 100 miliona za vezistu, a neće ni Juventus, iako se  pričalo o razmenama, oni nemaju novca za Pogbinu platu i taj transfer je nerealan.

Baner

Neki kažu da je odsustvo opcija u pitanju, ali bi Pogba mogao da nastavi da igra za klub i bez produžetka ugovora, na kraju on je i najplaćeniji sa 15 miliona evra godišnje, u Madridu ili Torinu to ni u snu ne može da dobije.

Radi se navodno o drugom, sada Pogba smatra da ovaj Junajted ima budućnost, klub ga je uverio za razliku od prošlih godina da može da dovodi vrhunske igrače i da ima ambiciju da se bori za trofeje,

Solskjer je potvrdio da je ponuda na stolu, MekTominaj i Matić su produžili ugovore, svi se nadaju da će Pogba krenuti njihovim stopama, a gotovo je izvesno da će vezni red kompletirati Džek Griliš koji će biti pod paskom Junajtedovim skauta, kada "Đavoli" večeras budu igrali protiv Aston Vile.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Offside
Thursday, 09.07.2020
15:42

Nadam se povratku pravog i velikog Junajteda!Tim pun mladih i veoma talentovanih fudbalera,uz par pojacanja nadam se da ce to biti onaj pravi Junajted!Puno srece za navijace UTD-a naredne sezone i zelim im da se dogodine bore za titulu koju kao gigant zasluzuju!

avatar
ja_sam_gavrilo a vi?
Thursday, 09.07.2020
13:10

Ovo uopste nije nikakvo iznenadjenje, vi ga selite svake godine a sada ima s kim da igra i nema nikakav razlog da ide. Toliko su ga svi pljuvali da je lazirao povredu i eto vam sad...

avatar
Mak-Juventino
Thursday, 09.07.2020
13:00

Ako ne produzi ugovor za koji mesec , zna se ...

avatar
NE LJUTI SE COVECE
Thursday, 09.07.2020
09:27

Pogba igra k'o preporodjen. Bruno je sa njega definitivno sklonio taj pritisak, realno, Bruno je apsolutno vodja, uz De Brujne-a, najuticajniji plejmejker u Premijer ligi, Marsijal pokazuje zašto je jedan od najdarovitijih napadača, Grinvud je novi kvalitet, prosto, nekako je sve kliknulo. Jedna mlada početna ekipa gde se svi smeju, igraju na svojim najboljim pozicijama, stilom koji im apsolutno odgovara. Ako dovedu štopera i Sanča, Pogba realno ima kvalitetne saigrače i nadu da novi Junajted ima realan potencijal za visoke rezultate.
Nadam se da se uozbiljio jer svi znamo kakav je Pogba igrač kada je motivisan.

avatar
Berba9
Thursday, 09.07.2020
17:42

napokon nakon nekoliko godina znamo ko su najboljih 11, poslije toliko eksprimenata u proslim sezonama sada znamo kako da igramo i gdje treba da se ekipa pojaca

avatar
Ton4i
Monday, 13.07.2020
12:01

Dakle Bruno treba biti najplaceniji :D