Rešena Grujina sudbina, Liverpul dovodi još dva pojačanja, tim za odbranu titule spreman?

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 20.08.2020.
11:33
Izvor: Sportske.net

Velšanin i Srbin će pojačati finansije, a posle Grka, Liverpul na pragu još dva pojačanja čime će biti formiran tim za narednu sezonu...

Foto: EPA-EFE/PETER POWELL
Foto: EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Liverpul i dalje čeka, ali kako se priča, Tijago Alkantara je sve bliže i bliže, on želi da ode sa titulom evropskog prvaka iz Bajerna, a transfer bi trebalo da košta oko 35 miliona evra.

Novac Klop planira da obezbedi prodajom Harija Vilsona i Marka Grujića. Naš igrač se vraća u reprezentaciju posle dve godine, klub očekuje da ga proda za 25 miliona evra, videćemo hoće li Sevilja ili eventualno Herta za koju je igrao dve godine otkupiti nekadašnjeg igrača Zvezde.

Konkretnije su ponude za Velšanina Harija Vilsona. On posle staža u Bornmautu ima navodno dve ponude, Lidsa i Aston Vile. Povratnik u PL će teško do Benrahme iz Brentgorda, "Pčele" su ih zaledile sumom od 60 miliona evra za najboljeg igrača Čempionšipa. Vilson je mnogo jeftiniji, Bijelsa razmišlja o Velšaninu, ali je i Aston Vila u trci.

Ako Grujić i Vilson unesu novac u kasu, sve će biti lakše, Klop koji je doveo Cimikasa, levog beka Olimpijakosa, uz Tijaga Alkantaru cilja i najskuplje pojačanje u istoriji Votforda, Senegalca Ismailu Sara. Ovaj krilni igrač bi bio dodatak strašnom napadačkom triju, rasteretio bi Salaha, Manea i Firminja, Votford ga je platio 40 miliona evra i traži toliko. Liverpul se nada da će spustiti malo cenu, čime bi praktično završili prelazni rok.

baner kazino

Sar, Cicipas i Alkantara su po Klopu dovoljni da se ekipa osveži, a klub bi moglo da napuste Keita i eventualno Vajnaldum ako ne produži ugovor. Barselona ga želi, ali je Holanđanin bliži tome da ostane na "Enfildu".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Paul Kersey
Thursday, 20.08.2020
18:48

O za kraj bomba, Uapmekano.😀

avatar
Crveni Lucifer
Thursday, 20.08.2020
17:59

Kako ce ovaj liverpul za godinu dve da krene da se raspada, uf uf uf bice smejanja kao po obicaju

avatar
xman
Thursday, 20.08.2020
17:26

Moze li jedan tekst o pojacanjima a da se na kraju ne pomene odlazak Keite?

avatar
Mak-Juventino
Thursday, 20.08.2020
13:41

Alkantara , Sar - car i Cicipas - ciciban

avatar
_Goran_
Thursday, 20.08.2020
13:10

Mislim da je Keita vec otisao iz Liverpula..

avatar
Mangus
Thursday, 20.08.2020
11:52

Po svemu sudeci, otici ce Vajnaldum jer nema pomaka u pregovorima. Ako ode to ce biti za 30ak miliona sto je za Sara dovoljno.
Sa tim, dolazak Sara i Alkantate je izvestan.
Na to potreban je dolazak i jednog stopera kao cetvrtog.