Rešena Grujićeva sudbina, evo šta je odlučio Jirgen Klop!

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 04.08.2018.
14:25
Izvor: Sportske.net

Marko Grujić je konačno saznao gde će nastaviti karijeru ove sezone.

Epa/Dominik Angerer
Epa/Dominik Angerer

Povezane vesti

Prošle sezone se Marko Grujić nije naigrao u Liverpulu, pa je drugi deo sezone proveo u Kardifu sa kojim je uspeo da izbori plasman u Premijer ligu.

Ove sezone je konkurencija u ekipi Liverpula takođe veoma jaka, postoji veliki broj fudbalera koji mogu da odgovore zahtevima na sredini terena i po svemu sudeći, Grujić će ostati među njima.

To je potvrdio Nil Vornok, trener Kardifa, ekipe koja je ponovo želela Marka Grujića u svojim redovima.

"Imali smo sve dogovoreno sa Liverpulom, propustio sam čak i da dovedem neke igrače jer sam čekao njega", rekao je razočarani Nil Vornok.

"Izgleda da će on ostati gde jeste, ima problema sa ugovorom i potpuno ga razumem", rekao je Vornok.

Dakle, Grujić ostaje u Liverpulu makar ovaj prvi deo sezone kada će ekipa igrati na 4 fronta i kada bi mogao da skupi određen broj utakmica za polusezonu.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

15 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
CZYNWA
Saturday, 04.08.2018
16:28

Ово му је прилика да се покаже. Неће стићи нови везиста, нема Окса, Лалана је стаклених нога, тако да ће у густом распореду сигурно добити какву-такву прилику и просто мора да докаже да је вриједан Ливерпуловог дреса.

avatar
_Goran_
Saturday, 04.08.2018
16:08

Opet prica u komentarima kako Klop mrzi i namerno unistava srpske igrace.. Jeste, to mu je bas cilj, a niko se ne zapita koliko je taj isti Grujic napravio pametan potez sto je direktno iz nase prejake lige otisao u PL. Bolje da se ugledao na Tadica, Milivojevica, Mitrovica, Sergeja pa i Markovica ( Makar mu je prvi klub posle JSL bio neki u slabijoj ligi, njemu je greska sto nije duze ostao tamo.) i otisao prvo u slabije lige posle JSL. Al ne, to je zinulo za pare, napravio istu gresku kao i Matic. Sad nek se ugleda na njega i da proba da izvuce svoju karijeru kao i on.

avatar
Brainless
Saturday, 04.08.2018
17:26

druže ja sam bio jako ironičan kada sam pričao da je Klop srbomrzac...mislim da si u zabludi da se Grujić ili bilo koji naš igrač birao gde će da ode...ptitom ja zaista mislim.da ako Grujić posluša savete Klopa pa i Buvača ima veliku šansu da igra ako ne u LFCu (mada ne vidim što ne bi nije Vajnaldum npr. ništa bolji od njega)ond bar u premijer ligi... p.s. što se Klopa tiče mislim da mu je više minuta u LFCu dao nego ijedan trener u reprezentaciji...toliko od mene na ovu temu...REDAKCIJO plz uvedite da mogu da odgovorim na odgovor na moj post...ne ovako da odgovaram sam sebi

avatar
_Goran_
Saturday, 04.08.2018
21:25

Nisam na tebe mislio, skontao sam da je sarkazam :) I jesi u pravu za to da se bas i nisu pitali, kontam da se prodaju na prvu ponudu koja stigne, ali je makar odmah mogao da dogovori neke pozajmice u Liverpulu , a ne da trune na klupi/tribinama godinu i po dana. Realno je vecinom sam kriv za svoje stagniranje.

avatar
NikkiCFC
Saturday, 04.08.2018
15:36

Zasto mu to radi?

avatar
Algebrons
Saturday, 04.08.2018
14:28

Klop je definitivno rešio da uništi karijeru još jednom srpskom mladom igraču. Dobiće šansu sigurno u prvom delu sezone - odigraće prvo kolo FA kupa protiv trećeligaša i istrčaće na teren barem 6 puta u Premijer Ligi 2.

avatar
Brainless
Saturday, 04.08.2018
14:58

jeste klo0 je srbomrzac i uništava karijere gotovo svih srpskih fudbalera...jer i ovi što nisu pod Klopom u strahu su kad vide šta Klop radi od srpskih megazvezada...ne s..i časti ti

avatar
Algebrons
Saturday, 04.08.2018
18:02

Inače Nemci su poznati kao narod koji izuzetno voli, ceni i poštuje Srbe. Zato su nas i držali po logorima četrdesetuh, kako bi po ceo dan mogli da nas gledaju i budu sa nama.

avatar
deki trbic
Saturday, 04.08.2018
17:52

odakle ti to da zeli da mu unisti karijeru? da je decko dobar igrao bi u Liverpulu,ali vidi se da nije i da je rano dosao u PL i sam sebi unazadio karijeru, umesto da je otisao u Holandiju Belgiju ...ali decko trcao za parama.

avatar
Agent Provocateur
Saturday, 04.08.2018
14:27

Da pogadjamo - Klop odlucio .... da ce opet odigrati nula meceva ?

avatar
Brainless
Saturday, 04.08.2018
15:01

Ne nego mu uprava rekla...produži ugovor pa možeš na pozajmicu...ne vidim šta je tu bilo kome nejasno...klub se štiti da igrač ne ode za dž...ako iko hoće da ga kupi cena je jasna...25mil...šta je to za tako mladog igrača

avatar
Agent Provocateur
Saturday, 04.08.2018
16:04

Mislim stvarno sta je 25 milki za Grujica. Kros je placen 25 milki ? Ajde neka je trziste drugacije ali Salah je placen 40 pre 11 meseci ?

avatar
Pravi romanista
Saturday, 04.08.2018
15:56

Ko ce platiti 25 miliona za igraca koga nisu videli na terenu....i zasto da produzi ugovor ako je skoro izvesno da nikad nece dobiti priliku, jednostavno Liverpul moze da trosi dosta, pa mu ne treba Grujic