Reprezentativac Francuske se posle Mundijala seli u London?

Autor: Nikola Miloradović
petak 01.06.2018.
16:35
Izvor: Sportske.net

Već duže se priča o potencijalnoj promeni sredinu, čini se da bi Arsenal bio savršena sredina za odličnog veznog fudbalera.

EPA-EFE/ANATOLY MALTSEV
EPA-EFE/ANATOLY MALTSEV

Povezane vesti

Stiven Nzonzi je gotovo čitave sezone bio na izlaznim vratima "Sančes Pishuana", ali je ostao u Sevilji i dobrim igrama uspeo da se domogne i konačnog spiska Didijea Dešana za Mundijal u Rusiji.

Sada je fokusiran samo na predstojeću smotru najboljih svetskih selekcija, gde će se sa Pogbom, Matuidijem, Tolisoom i Kanteom boriti za mesto u startnih 11.

Videćemo da li će dobiti priliku da zaigra u Rusiji, usled jake konkurencije, ali nema sumnje da će u svakom slučaju nakom Svetskog prvenstva promeniti sredinu.

Minulog leta ga je želeo Juventus, ta priča više nije u igri kako su "Bjankoneri" angažovali Emre Džana, a sada se kao glavni favorit za potpis bivšeg igrača Blekburna i Stouka izdvojio Arsenal.

Novi trener "Tobdžija" Unaj Emeri dobro poznaje Francuza, voleo bi da ga preseli na "Emirejts", pa se ovaj transfer čini kao logičan za obe strane, kako Arsenalu itekako treba kvalitetan zadnji vezni.

Nzonzi ima otpusni klauzlu od 40 miliona evra, to ne bi trebalo da predstavlja preveliki problem za Arsenal, videćemo ipak da li će sve proći kako su na severu Londona zamislili.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Žan-Žak Ruso
Friday, 01.06.2018
20:10

Varate se, 40 miliona je ozbiljan problem za onog američkog klepusana Krenkea.

Krenke out! Usamov in!

avatar
Karambol
Friday, 01.06.2018
18:23

Ne znam zasto vise niko nije zainteresovan za Lemara, njega Arsenal treba da dovede

avatar
Непобедиви
Saturday, 02.06.2018
00:34

Jedan od razloga je sto je imao okej sezonu i nista vise od toga.

avatar
BlueMoon
Friday, 01.06.2018
18:17

Po meni je Nzonzi bolji igrac od Kantea i Matuidia,najbolji zadnji vezni kojeg Francuska ima.Nije lud da ide u Arsenal valjda?

avatar
ZVEZDA PRVAK PONOVO
Saturday, 02.06.2018
08:59

Nije bolji od njih, ali jeste dobar igrac. I sto ne bi isao u Arsenal, borice se za plasman u LS preko LE najverovatnije, a mozda i preko Premijer lige