Renesansa Junajteda, hoće li Solskjer dobiti ova pojačanja za juriš na Ligu šampiona?

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 14.01.2019.
09:02
Izvor: Sportske.net

Šansa je sada realna, Murinju su bila obećana zimska ulaganja ako klub bude imao šansu da se bori za top 4. Norvežanin je vratio "Đavole" u trku, hoće li klub odrešiti kesu?

Beta/Martin Rickett/PA via AP
Beta/Martin Rickett/PA via AP

Povezane vesti

Strašnom serijom pod komandom Solskjera, Junajted se vratio u trku za Ligu šampiona.

Naime, "Đavoli" su sada izjednačeni sa Arsenalom, Čelsi im beži šest bodova, ali to je podnošljivo, Murinju su bila obećana pojačanja, ako bude imao šansu za top četiri.

Norvežaninov "novi", preporođeni Junajted definitivno ima priliku, pa ćemo videti da li će tim biti pojačan.

Priče o dolasku Kutinja u januaru nisu realne, ali zato one o Karasku jesu. Belgijanac bi ponovo u Evropu, nije se proslavio u Kini, ima ponudu Milana i navodno Junajteda, videćemo da li će nekadašnji igrač Atletika zaigrati u PL.

Takođe, nije tajna da "Đavoli" žele Škrinjara, no i on je nemoguća misija u januaru, Inter isključuje bilo kakvu mogućnost prodaje Slovaka u zimskom prelaznom roku.

Za Kulibalija su potrebe tri cifre, takvi transferi se ne rade u januaru, mada rastući rasizam u Italiji može da natera Senegalca da odmah zatraži transfer.

Izgleda da je Vudvord i dalje nesiguran, da Junajted želi da poslove ostavi na leto, kada se bude videlo ko će biti trener, i dalje je Solskjer samo privremeno rešenje, mada bi mnogi sada potpisali da mu bude pružena šansa za stalno.

Do kraja prelaznog roka je dve nedelje, hoće li mu klub pomoći u poteri za Čelsijem koji je na četvrtom mestu i takođe želi da se dodatno pojača?

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

16 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Jovan Dikanovic
Tuesday, 15.01.2019
11:16

De Gea, Dalot,Lindelof,Milenkovic,Shaw,Matic,Herrera,Pogba,Martial,Lingard i Rashford

avatar
mrancic
Tuesday, 15.01.2019
21:39

Skratili ti komentar

avatar
MarioJ
Monday, 14.01.2019
23:43

Solsjker je zaslužio da ostane na klupi i narednog ljeta. Digao je formu i ekipu mentalno i rezultatski. Ukoliko pogodi sa par pojačanja prije svega ns poziciji desnog beka, štopera, veznjaka mogao bi izgraditi sjajan tim.

avatar
Аполо
Monday, 14.01.2019
20:10

Mogli ste da date za odlazak Murinja onoliko bogatstvo, a sada se razmisljate da li da coveku dovete 1-2 igraca u zimskom prelaznom roku? Preuzeo je Murinjovu ekipu za koju je on pricao kako ne valja i da mu fali gomila igraca, i evo pobedio je na kraju i Totenhem u gostima (da ne bude prica sve prethodni protivnici su bili dosta slabiji od MU). Covek ima drugaciji pristup ekipi, i to mnogo bolji od Murinja. Pokazuje rezultate i licno mislim da moze ako nista drugo, do 4. mesta na kraju sezone. Medjutim sve je do uprave na kraju krajeva.

avatar
Nikola RED_DEVIL
Monday, 14.01.2019
17:37

Stoper, desni bek i desno krilo!

avatar
Rasel Krou
Monday, 14.01.2019
16:58

Junajted nece osvojit LS ni narednih 5 godina, previse krseva u ekipi imaju.

avatar
Petar Pan
Monday, 14.01.2019
15:13

Nema sumnje da je United digao formu i da igra mnogo bolje , brze , agresivnije , sa vise zellje , ali ocigledno je da je rotacija u vezi slaba , a i u zadnjoj liniji su potrebna pojacanja , Stoper , Desni bek .
Ako mislimo da se ozbiljno borimo za top 4 moramo da dovedemo barem 2 igraca u januaru . Vidim svi velicaju Pogbu , De Geu , RAsforda , ali retko ko spominje Herreru covek igra fantastcno od kako je Solsker seo na klupu Uniteda.

avatar
Devil born 1878
Monday, 14.01.2019
14:34

Mora stoper pod obavezno, kulibaly, manolas, alder, de liht ili skriniar da se upari sa lindelofom koji je preporodjen i ni malo onaj nesigurni igrac sa pocetka sezone

avatar
mrancic
Monday, 14.01.2019
14:19

Moraju da kupe krilo i štopera.

avatar
Roberto Baggio 10
Monday, 14.01.2019
13:59

Najvjerovatnije da niko novi nece doci, jedino mozda da neko eventualno ode. Po meni je najbolje da ostane ova ekipa do kraja ljeta, da se iskristalizuje pocetna postava, da se vidi gdje smo tanki, gdje treba pojacanja, i onda na ljeto kupiti kvalitetne igrace. Ne znam kakva je situacija sa omladinskom skolom, ima li tu talenata koji bi mogli uskociti u prvi tim, ako ima svakako bi trebalo i na njih racunati.

avatar
Bojan Samardzic
Monday, 14.01.2019
12:35

Svaka prica je prica za sebe, ali iz dosadasnjih iskustava, sa Montelom npr. u Fiorentini i Milanu, ili Gatuzom, ili Di Mateom, kad posle trenera koji se smuci cijeloj svlacionici dodje neko ko relaksira stvari, ekipa uvijek blista prvih nekoliko utakmica, ali posle limiit isplivaju i rezultati budu ponovo prosjecni. Treba sacekati kraj sezone, ako ovako nastavi - Solskjer definitivno zasluzujue priliku. Sto se tice zimskih pojacanja, njih je vec zasluzio.

avatar
Jack Rackham
Monday, 14.01.2019
11:45

Aldervilda da dovedu, msm da bi mogli po nekoj normalnoj ceni da ga dovedu u januaru jer je na leto slobodan igrač, a stoper je top klase, i probati neko levo krilo, ako ne sad onda na leto

avatar
Man united
Monday, 14.01.2019
18:41

Није на лето слободан. Него му се тада активира клаузула од 30М, тако нешто.

avatar
Alex DeLarge
Monday, 14.01.2019
10:48

Karaska treba uzeti sad da bi se do sledece sezone doveo u red. Decko je paklen igrac i samo mu treba sistem da ga uvede u red, premija ce biti za onoga ko ga kupi. Njega ili Kostu, to su igraci za januar, ostalo ostaviti za leto jer treba i da se cisti ekipa...

avatar
Anonymous Official
Monday, 14.01.2019
10:31

Iskreno sumnajm da ce biti zimskih pojacanja ma da bi bilo dobro da dodje kvalitetan stoper

avatar
JC\'90
Monday, 14.01.2019
10:06

Dovesti Karaska da igra po desnom krilu uz Marsijala levo i Rasforda u spicu.
Dovesti jednog centralnog veznog po moguctvu De Jonga, Kulibalija i Edera Militaa na desnom bekom sa tom ekipom su sigurno u top 4. Moze i bez De Jonga koji nije realna opcija.