Remont u Bajernu, četvorica sigurno odlaze, stiže talas mladih igrača sa Srbinom na čelu!

Autor: Nikola Miloradović
ponedeljak 19.11.2018.
19:31
Izvor: Sportske.net

Od narednog leta ćemo gledati potpuno novi Bajern.

EPA-EFE/FRIEDEMANN VOGEL
EPA-EFE/FRIEDEMANN VOGEL

Povezane vesti

Minhenski Bajern ove sezone ne pruža najbolje rezultate, iako su na očekivanom putu u Ligi šampiona u Bundesligi su sedam bodova iza vodeće Borusije Dortmund, nedavno su ih "Milioneri" savladali i u "Der Klasikeru".

Biće velika borba do kraja sezone između ove dve ekipe oko titule, u igri je još uvek i Menhengladbah, ali se čini da će se sve svesti na duel Dortmunda i Bajerna.

Bilo kako bilo, zbog slabih rezultata, često se govorilo da bi ceh mogao da plati trener Niko Kovač, ali ukoliko ne zabrlja još više, Hrvat će ostati na kormilu kluba, kako bi tokom narednog leta napravio smenu generacija i stvorio potpuno novi Bajern.

Kako stvari stoje u klubu su sigurni Nojer, Ulrajh, Zile, Kimih, Gorecka, Tijago Alkantara, Toliso, Koman, Gnabri i Robert Levandovski. Za njih Kovač garantuje i oni će definitivno nositi dres tima iz Bavarske i u narednim godinama.

Sudbina je neizvesna za Džeroma Boatenga, Matsa Humelsa, Renata Sančesa i Hamesa Rodrigesa, pa čak i za Tomasa Milera i Davida Alabu.

Ono što je sigurno, klub će napustiti Arjen Roben, Frank Riberi i Rafinja, kojima ugovori ističu po završetku sezone, a sa njima će najverovatnije i Havi Martinez, kojeg su spremni da prodaju i nadaju se velikoj zaradi.

I kada se reše svih igrača koji predstavljaju višak, Kovaču će staviti na raspolaganje 200 miliona evra da angažuje mlade igrače koji će biti lice nekog novog Bajerna.

Mete su već poznate, a među njima je i Srbin.

luka jovic

Već smo pisali da je na radaru Bavaraca trenutno prvi strelac Bundeslige, napadač Frankfurta Luka Jović. Bivši igrač Zvezde igra zaista sjajno ove sezone, skrenuo je pažnju velikog broja klubova, pa Ajntraht definitivno očekuje veliki profit u skorijoj budućnosti, kako su već dogovorili otkup Jovićevog ugovora sa Benfikom za 12 miliona evra.

Ante Rebic Hrvatska Argentina

Osim Jovića, Bajern želi još jednog igrača Frankfurta, u pitanju je hrvatski reprezentativac Ante Rebić, koji je eksplodirao na Mundijalu u Rusiji, a prethodno je u finalu Kupa Nemačke minule sezone dao dva pogotka upravo Bavarcima, pa je jasno zašto ga žele u svojim redovima.

Benzamin Pavar

Benžaman Pavar
iz Štutgarta je takođe na listi želja ekipe iz Minhena, sjajni Francuz koji je oduševio na Mundijalu u dresu reprezentacije koja je na kraju i osvojila planetarnu smotru.

Stefan Bel Kai Haverc

Na radaru kluba je i vezista Hofenhajma Kevin Fogt, kao i supertalentovani plejmejker Bajera iz Leverkuzena Kai Haverc, koji je i velika želja trenera Arsenala Unaja Emerija, te će sasvim sigurno njegovo angažovanje biti jedan od najtežih zadataka za upravu kluba.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
razzorNo1
Wednesday, 21.11.2018
18:55

ne vidim razlog zasto bi se Alaba prodavao

avatar
Anonymous Official
Tuesday, 20.11.2018
03:15

E ovo ja zovem dobra politika kluba

avatar
damjan89
Tuesday, 20.11.2018
02:56

Kai Havarz, kakav ce to igrac da bude, ko ga dovede napravice fenomenalan posao, bolji je za klasu od naseg Milinkovica Savica a ne spominje se nigde...

avatar
mrancic
Monday, 19.11.2018
21:07

Recept za Junajted.Gde bi nam bio kraj da smo slično uradili pod Mojesom ili Van Galom.A kupovali :Ibrahimovića,Švajnštajgera.Falkaa i držali islužene Fergijeve igrače :Valensiju,Janga,Smolinga,Džonsa...

avatar
Südkurve München
Monday, 19.11.2018
20:50

Alaba ??? On ce sigurno ostati, treba mu bek ap opcija

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Monday, 19.11.2018
20:44
avatar
Monday, 19.11.2018
20:37