Rekonstrukcija, Emeri prodaje Ozila u čistki iz Londona, pregovori sa sedmoricom!

Autor: Stefan Matić
četvrtak 09.05.2019.
18:12
Izvor: Sportske.net

Londonski klub verovatno završava sezonu na mestu broj pet, ali postoje i dalje šanse za Ligu šampiona.

Epa/Will Oliver
Epa/Will Oliver

Povezane vesti

Večerašnji revanš meč polufinala Lige Evrope je jedan od najbitnijih pod palicom Španca, Arsenal nema više prava na grešku. Remijem sa Brajtonom su izgubili maltene sve šanse za povratak u evropsku elitu preko Premijer lige, osvajanje LE ostaje jedini način.

"Tobdžije" putuju sa (ne)ugodnih 3:1 u Valensiju iz prvog meča, ali dosadašnje utakmice u Evropi su potvrdile da su i veći preokreti mogući.

Od plasmana u LŠ naravno da zavisi i kasa tima iz Londona, Emeri ima već nekoliko imena na koja računa, svakako da želi da dovede igrače po svojoj meri. Igrače koji će činiti tim.

Iz ove konstantacije je sigurno da je Mesut Ozil (konačno) bivši na "Emiratima", Nemac već neko vreme ne opravdava svoj veliki ugovor. Njemu će se pridružiti Mihtarijan, Elneni, a moguće i Džaka.

Za Egipćanina je već zainteresovan Bordo, tako da će sredina odlaskom pomenutog trija i već ranije poznatim Remzijem doživeti možda i najveće promene.

"Tobdžije" dobijaju novog sportskog direkora u vidu bivšeg člana "Nepobedivih" Edua, Brazilac je radio u svojoj nacionalnoj selekciji kao koordinator.

Prema pisanjima brazilskih medija Edu pregovara sa Martinelijem i Antonijom iz Sao Paola, sigurniji je dolazak prvo pomenutog Brazilca koji igra kao špic u brazilskom Ituanu.

U sredini se pregovara sa Rabiom, mladi Francuz napušta Pariz, "Emirati" mu nude utočište, takođe se stupilo u kontakt sa Barselonom zbog razgovora oko Andre Gomeša.

Sledeći na tapetu je trio iz Premijer lige, Rajan Frejzer, Ajoze Perez i Tobi Adlerveireld.

Tadic Alderveireld Ajaks Totenhem

Belgijski štoper na ovo leto ima klauzulu od 25 miliona funti deluje kao dostižna meta, Škot iz redova "Trešnjica" je već u dubokim pregovorima sa timom iz Londona, priča se o sumi od 20 miliona funti.

"Probuđeni" Perez je već izjavljivao da želi da napusti Njukasl, Španac deluje kao idealna konkurencija za ubitačan dvojac Lakazet-Obamejang.

Svakao da dosta zavisi od večerašnjeg revanša i mogućnosti "Tobdžija" da se nadmeću za drugi po snazi trofej u Evropi.



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Anonymous Official
Friday, 10.05.2019
09:21

Nema sanse da Arsenal pokupi Tobya

avatar
damjan89
Friday, 10.05.2019
01:29

Arsenal dovodi sve same polovnjake, neka puknu kintu na dobrog stopera i levog beka, dovedu Rabioa za dzabe i kad sve prodaju manje vise i oslobode se velikih plata Ozila, Ramzija, Ceha itd. onda mogu da dovedu jos jednog igraca top klase u veznom redu. Steta je imati onakve napadace a igrati sa polovnjacima u odbrani i veznom redu...

avatar
NikiEmpeHordSvezKing
Thursday, 09.05.2019
19:16

Ne treba se nadati sve dok Arsenal ne overi plasman u Ligu Sampiona. Tek tad ce moci da se prica o dolascima i odlascima.

avatar
England
Thursday, 09.05.2019
19:05

Rabio kad bi dosao to bi bilo idealno, samo ne znam koliko je to realno, on, Genduzi i Toreira trio na sredini, jos da Dzaka ode to bi bio vrh. Tesko da ce Ozil pristati da ode jer nigdje drugo nece dobiti toliku platu, jedino mozda Kina ili Turska. Mktariana se treba rijesiti nista nije posebno pokazao, Dzenkinson takodje, Linstajner nece dobiti produzetak ugovora i on odlazi kao i Velbz. Frejzer moze, ali nije on bas pojacanje da igra u startnih 11 vise je za rotaciju treba jos neko ubojito krilo dovesti. Nelson se vraca treba mu pruziti sansu. Ne vjerujem da bi Aldevireld presao iz Totenhema u Arsenal.

avatar
Kico14
Thursday, 09.05.2019
18:36

Nek prodaju Dzaku, Ivobija, Mustafija, Ozila, Elnenija, Dzenkinsona. Neka dovedu Umtitija, Ja bih MekGvajera kad bi moglo, Rabio, Fekir i Rodrigez. To je 230m. Od prodaje mogu uzet 150m i jos 100 na raspolaganju i eto im. Al kad bi Arsenal bio pametan.

avatar
CZYNWA
Thursday, 09.05.2019
18:35

Staridz idealan kao zamjena za napadace, a dzaba. Uz to se uklapa u Arsenal i po broju povreda (mada je sastavio sezonu bez povrede)