"Redsi" šalju svoje mlade nade na kaljenje kod Džerarda?

Autor: Boban Filipović
sreda 09.05.2018.
19:36
Izvor: Sportske.net

Ovo bi mogla da bude dobitna kombinacija za sve...

Beta/AP Photo/Jon Super
Beta/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Kada je ozvaničeno da je Stiven Džerard imenovan za menadžera Glazgov Rendžersa, slavni škotski klub je istog trenutka označen kao idealno mesto za kaljenje Liverpulovih mladih nada.

Tako se otvorila mogućnost da se pod nadzorom legende 'redsa' razvijaju Dominik Solanke, Ben Vudburn, Hari Vilson i Kurtis Džouns.

S obzirom da nijedan od njih nije bio u prvom planu kod Jirgena Klopa i da su mali izgledi da im se popravi status sledeće sezone, sve više se spekuliše da bi bar neko od njih mogao da bude prosleđen na pozajmicu u Glazgov.

Nema sumnje da bi "policajci" najviše voleli da to bude Solanke, mada bi mladog napadača Liverpula rado na pozajmicu doveli i neki engleski premijerligaši. Barnli je već pokazao interesovanje.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
SvAšTa_ŠtOnE
Monday, 14.05.2018
07:57

Ovo je strasna stvar. Vjerujem u Vudburna najvise.

avatar
Mangus
Thursday, 10.05.2018
09:21

Solankeu je bolja opcija Skotska, imace vise prilika da da golove sto napadacu znaic.n Ali opet, otisao iz Celzija jer ne igra, i sad opet ide na pozajmicu

avatar
CZYNWA
Wednesday, 09.05.2018
20:55

Волсон треба остати, у Халу је био одличан, може се полако уводити у први тим, евентуално позајмица у неки премијерлигашки тим.

avatar
Mino Rajola
Wednesday, 09.05.2018
20:29

Bolje da Solanke ode u Rendžerse nego u nekog premijerligaša jer će imati mnogo više upotrebljivih lopti u napadu. Da se malo izšutira i nadaje golova, stekne samopouzdanje.