Realu svi kvare planove, jedan odbio, drugog ne da Ronaldo!

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 18.10.2017.
09:11
Izvor: Sportske.net

Jasno je da je Englez meta, ali gotovo da nema načina da se transfer ostvari...

Beta/Nigel French/ PA Via AP
Beta/Nigel French/ PA Via AP

Povezane vesti

Real Madrid silno želi Harija Kejna, ali svakako da suma od 200 miliona ne deluje realno.

Čak se priča da su "Merengesi" želeli da ubace u posao i Gareta Bejla, ali se Velšanin samo nasmejao, ne pada mu na pamet da se vrati u bivši klub. Uostalom nije jasno kako bi mu Totenhem isplaćivao toliki novac, pored jasno definisane platne strukture u klubu.

Novi kapiten Engleske, Kejn bi mogao da zatraži da ode, jasno je da bi mogao da dobije i troduplu platu u većem klubu, ali sa druge strane, Totenhem nikako ne bi mogao da nađe zamenu.

Real je spreman da se odrekne Benzeme iako je Francuz produžio ugovor, ali tu je kočnica Kristijano Ronaldo koji nikako ne želi da se odrekne svog najboljeg prijatelja i saigrača u timu.

Benzema je pod baražnom vatrom medija, dao je dva gola ove sezone, ispromašivao se u nekoliko utakmica, navijači su ljuti i smatraju da je Zidan pogrešio što je pustio Moratu i ostavio Francuza.

On bi možda i želeo na ostrvo, dugo se priča o Arsenalu, ali čini se da ni Totenhem ne bi prihvatio novac i Benzemu u zamenu za Kejna, jer Francuz ima 29 godina i mnogi veruju da je već odigrao najbolje sezone u karijeri.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Wednesday, 18.10.2017
15:26

Kako ronaldo kaze ipak je on veci od kluba

avatar
Breaking Bad
Wednesday, 18.10.2017
19:40

Ne može niko biti veći od najvećeg kluba svijeta.

avatar
Breaking Bad
Saturday, 21.10.2017
16:47

A Milan je skroz čist? Ko je finansirao Milan kroz istoriju kao i 90% italijanskih klubova? Te trofeje koje ti osporavaš su osvojili legende poput Puškaša, Di Stefana, Henta, mada nisi sigurno ni čuo za njih, možda za Di Stefana.

avatar
Thursday, 19.10.2017
13:13

kako ne psuje zidanu mater bahati se radi šta oće di je stega ,a to da ste najveći po čemu osvojili 5 puta kup prvaka tek počeo igralo 8 levih ekipa,a danas na svaki trofej vam mrlja od sudaca velika niti jedn nije čist nikad nećete bit bolji od milana lopovi

avatar
Mino Rajola
Wednesday, 18.10.2017
11:55

Ronaldo je počeo da pravi veliku štetu klubu i to u kontinuitetu. Mbape je OGROMAN propust Reala. Već neko vreme na silu držanje Benzeme. A nije ni Ronaldo u situaciji da ucenjuje, jer on ne može nigde da ode. Murinjo ga neće, PSG je uzeo Nejmara i dolazak Ronalda bi napravio mnogo veću katastrofu nego sa Kavanijem. Niko drugi ne može da ga plati, jer navodno u Engleskoj ne bi igrao ni za koji klub sem za M-utd. A razmažen je i ne bi izdržao da ne igra jer su mu bitni rekordi, nagrade a i novac od marketinga. Nema igre-nema novca. Treba prodati Bejla i Benzemu. Ne prodati, najuriti. A Ronaldo kako hoće. Smiriće se za sedmicu dana, plafon.

avatar
Go Hard or Go Home
Wednesday, 18.10.2017
14:25

Dovoljno govori u tebi da verujs ovom clanku.

avatar
Mino Rajola
Wednesday, 18.10.2017
18:18

Onda ti veruješ da Benzema treba da igra u prvoj postavi Reala i da je Bejl nezamenjiv. Hahahaha!nNema drugog objašnjenja zašto Real trpi Benzemu.

avatar
Filip MUFC
Wednesday, 18.10.2017
10:39

Da su ovi u Realu pametni, pa da oteraju i Benzemu i Ronalda. Mogu biti samo u dobitku da budu. Benzema za mene nije neki napadac, Ronaldo gusi ove mladje, stopira neke transfere, a odigra jednu onako utakmicu od 3. Jeste on klasa, ali... mislim da je vreme za novi Real. Jesu oni osvojili sve sa ovim timom, ali tesko da ce nesto ponoviti sa njim. Treba tu sveza krv da se dovede.

avatar
Младен Глишовић
Wednesday, 18.10.2017
12:36

Benzemu da prebace na klupu,da bude rezerva,ovu i narednu sezonu, a ronaldo ne sme da ide bar dve godine jos,ali real ako planira da od asensia pravi buduceg ronalda,mora vise da forsira igru preko njega,a ne da ga preskace kao u prethodnim utakmicama

avatar
Go Hard or Go Home
Wednesday, 18.10.2017
12:41

Eto ti si pametan, Ronaldo i u 50 godina je bolji od Pogbe i Lukakua.