Realov sastanak na vrhu, Zidan odabrao pojačanje, najmanje četvorica moraju oda odu!

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 18.07.2019.
09:20
Izvor: Sportske.net

Perez u Kanadi, definisana strategija, Real ima jasne namere kada je u pitanju sastav ekipe za narednu sezonu.

EPA-EFE/ARMANDO BABANI
EPA-EFE/ARMANDO BABANI

Povezane vesti

Florentino Perez i direktor Hoze Anhel Sančez su stigli u Kanadu na pripreme Reala, kako bi razgovarali sa Zidanom o narednim potezima u prelaznom roku.

Prioritet kluba je da se broj profesionalac smanji na 25, Rodrigo koji je stigao iz Brazila će biti prosleđen Kastilji, za koju će moći i da igra Vinisijus.

Ipak, glavne teme ostaje Džejms Rodrigez i Pol Pogba. Prvi je odbio Napoli, želi u Atletiko, što se Realu ne sviđa, ali na kraju neće imati puno izbora.

Od ostalih igrača, Sebaljos će na pozajmicu u Arsenal, čeka se dobra ponuda za Iska ili Asensija. Prvi košta oko 80 miliona, drugi bi eventualno u slučaju neke velike ponude iz Engleske do početka avgusta mogao da bude žrtvovan, ali je to malo verovatno.

Najveća novina tiče se Bejla. Naime, on je radom na pripremama pokazao da na njega može da se računa, pa će, osim ako sam ne zatraži da ode, najverovatnije ostati u Realu, Zidan račina na njega.

Klub bi trebalo da napuste Valjeho, štoper koji je osvojio titulu prvaka Evrope za mlade, kao i još jedna zvezda "Rohite", Borha Majoral.

Marijano izgleda ostaje, kao alternativa Joviću i Benzemi, a čeka se odluka oko Lukasa Vaskeza, tačnije ponuda iz Engleske.

Ko bi mogao da dođe?

Čini se da od Pogbe nema ništa, 200 miliona je previše, Zidan neće Nejmara, kao prvi izbor nameće se Van de Bek iz Ajaksa koji je igrač po ukusu trenera.

Ako se prebroje igrači koji su sada u klub, sa golmanima ih ima 28, eventualno pojačanje u veznom redu bi značilo da će najmanje četvorica morati da budu prodata do kraja prelaznog roka, i to podrazumeva da Rodrigez, Valjeho, Borha Majoral i Dani Sebaljos napuste Real.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Opet onaj Anonymous
Thursday, 18.07.2019
22:18

Kada bi MANU doveo Asensija to bi bilo fantasticno ali ne vjerujem da bi ga prodali oni uopste. Vjerujem da ce ga prebaciti na desnu stranu samo da se rijese Balea.

avatar
RAy
Thursday, 18.07.2019
17:30

Zna se ko ustvari treba da ide: Kurtoa, Nacho, Kros, Modric, Vaskez i Benzema.
Prvi golman bi bio Navas, zamena ce da bude Lunjin, Valjeho ne sme da se proda posto je stvarno dobar i mlad, i je trenutacno 100 puta bolji od Nacha, on i Militao bi bilo zamenu za Ramosa i Varana, bekove ima Real sad 4 dobri, dakle odbrana je odlicna, mora da se uzme jedan zadni vezni jer Kazemiro je jedini, mora da se zajaca taj deo, Kros i Modric su vec na "pola kopje" od onoga sto su bili, nemaju vise onu umesnost da dodaju plus na terenu, ne sad, ne u ovaj momentum u Realu, moraju da odu, Sebaljos je izvrsan ne sme da ode covek, e ja bi isto vratio Hames jer je stvarno vrlo dobar, ucinok koj lik uradi je izvrsan, doprinosi i sa golovi i sa asistencije i sa razigravanje, za napadu sta se tice, ednostavno moraju da idu Bejl, Benzema i Vaskez, ljudi su totalno nekorisni i neracunljivi, videlo se to narocito ove sezone kad su se morali dokazati, jeste, Benzema je dao puna golova (za razliku od neke prosle godine) ali kad vidis pa i to mu je posao, jedna stvar, a druga je sto je vec star i strasan ziceras po prirodi i to ga pravi slaba karika.
MORA Real donese jedno desno krilo koje je golgeter, jer Real na tu poziciju strada godinama, ajme recite mi ko od ovaj sastav sad, ce da igra na tu poziciju i raditi svoj posao kao sto treba jedno krilo na Real da radi ? niko ko ... tako da eto tih para za kupovanje igraca od kalibara koji vec imaju (cm-cam), moze da ih preusmere da dovedu jedno desno krilo i kad vidis Real bi izasao na kraju plus na svoje konto ...

avatar
Guti
Thursday, 18.07.2019
19:20

Bale ako proradi, to jest ako mu se bude igralo bio bi veče pojačanje od Hazarda. Benzema je odličan igrač.

avatar
GoHardV3
Thursday, 18.07.2019
23:31

Idi prati rukomet plz

avatar
Mangus
Thursday, 18.07.2019
10:45

Sebaljos odlazi sigurno. Lako ce i Rodriguez ako napoli malo podignr cenu ili dozvole atletiku da ga kupi.
Ova druga dvojica... Ne znam. Sto se bejla tice, osim povreda ja ne vidim zasto ne bi mogao da igra.
Od krila koje imaju je najbolji, a boljeg na trzistu ce tesko naci. Njegova licnost je za real previše mirna ali ako zapne...