Realov problem, "matorci" sa jakim ugovorima, kako izvršiti letnju revoluciju, evo koji igrači "vise"?

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 28.05.2020.
11:15
Izvor: Sportske.net

Nekoliko igrača na koje Zidan računa u narednoj sezoni čekaju da se oslobodi mesto. Probem su visoki ugovori "starosedelaca".

EPA-EFE/Ballesteros
EPA-EFE/Ballesteros

Povezane vesti

U Realu se spremaju za nastavak sezone, a prelazni rok je u drugom planu. Kako smo rekli, Real nema nameru da ulaže ogroman novac, mada se pojavljuju vesti da bi mogli ponovo da probaju da dovedu Pogbu, ili da kaparišu Kamavingu iz Rena. Međutim, to je sve u domenu nagađanja, mnogo veći problem su igrači koji bi trebalo da napuste klub i otvore vrata za povratnike sa pozajmica.

Situacija je tu jasna, Bejla žele da se oslobode, zbog plate, kao i Džejmsa Rodrigeza, Odriozole, pa eventualno i Modrića.

Jer, samo u tom slučaju, stvoriće se prostor za rekonstrukciju tima. Naime, odlazak Modrića bi značio povratak za Odegarda koji ima još jednu godinu pozajmice u Sosijedadu, ali mnogi veruju da već sada treba da dobije šansu, Hakimi iz Dortmunda koga želi pola Evrope se vraća nakon dve sjajne godine, ali sa Marokancem, Zidan ima tri desna beka, Karvahala, Odriozolu koji je na pozajmici u Bajernu i Hakimi. Neko mora da ode, u Odriozolu je uložen novac i klub mora da vrati makar deo tih para.

Vratimo se Bejlu i Rodrigezu. Velšanin odbija da ode, ponovio je da neće u MLS, ali ni na ostrvo u Njukasl ili Totenhem, njegova plata je ogroman izdatak za klub, oko 30 miliona bruto. Oko 17 bruto prima Džejms Rodrigez, za razliku od Bejla on bi da ode, ali ostane u gradu, i dalje ima želju da zaigra za Atletiko, ali "Jorgandžije" nemaju novca da mu ponude platu kao u Realu.

Bundesliga


Teret su Naćo, Marijano Dijaz koji mora da napusti klub, jer će Jović ostati, Brahima Zidan ne želi, nije ga ni doveo u klub, a Militao nije zamena za Ramosa, mada je plaćen 50 miliona evra.

"Matorci" stoje na putu mlađim igračima, a novac je problem koji sprečava revoluciju već ovog leta.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
deki trbic
Thursday, 28.05.2020
14:57

sve pomenute igrace prodati....realno Odegard zasluzuje da igra

avatar
Mirjevac
Thursday, 28.05.2020
14:45

Kako to da je movac problem, kad se pise da je real naj bogatiji” i da je pun ko brod? Sad je novac u pitanju jer ga nemaju, hahaha, koja dprdnja od vasih izvestaja?

avatar
Offside
Thursday, 28.05.2020
14:24

Pa svi ovi igraci mogu da odu vrlo lako.Nisu uopste losi igraci a oticice za smesne pare.Pre svega Modric i Rodrigez pa i Bejl ako ode,za male pare dobijas dobrog igraca,ne odlicnog ali dobrog koji moze dosta.Nama pre svega treba da se olaksa platni fond a onda i sta god da se zaradi na prodaji dobro je jer ovo leto i onako ako neko bude dovodjen to ce biti jedan igrac jer smo svugde popunjeni.