Realov MONSTRUOZNI plan, trojac iz Bajerna, ostalo može da sačeka!

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 29.10.2020.
08:39
Izvor: Sportske.net

Rasplet oko Mbapea daleko, čini se da bi sve moglo da bude odloženo za jedno leto. Ali, Madriđani već imaju spremne mete, tim će doživeti ogromne promene...

EPA-EFE/JULIO MUNOZ
EPA-EFE/JULIO MUNOZ

Povezane vesti

Real Madrid će kupovati narednog leta, ali sve je izvesnije da neće uspeti da se dogovore oko Mbapea, ako PSŽ bude insistirao na sumi od 180 miliona koju je i sam platio za fudbalera. Za igrača kome će u leto isteći ugovor, to je previše.

Ni Halandova klauzula neće biti aktivirana do leta 2022. pa je prva meta Kamavinga iz Rena koji bi trebalo da bude osveženje i da zauzme mesto Modrića u rosteru.

Priča se da će Marselo sigurno napustiti klub, ali da to i ne znači povrata Reguljona.

Zidan ima ideju da pokuša da dovede tri igrača Bajerna. Jedan je naravno Alaba koji se nije dogovorio oko ugovora sa klubom, slobodan je na leto, drugi je Lukas Ernandez rekordno pojačanje u istoriji Bavaraca. Nekadašnji igrač Atletika bi mogao da se vrati u grad, pričalo se da žele da ga prodaju još letos. On bi zauzeo mesto štopera uz Varana i Ramosa, čini se da Militao koji je plaćen 50 miliona evra, i to kada je Zidan bio van kluba nije rešenje, ni u njega trener nema poverenja.

baner

I na kraju, gotovo nemoguća meta, Džošua Kimih, teško je videti situaciju u kojoj bi se Bajern rastao od njega.

Madrid će napustiti Isko, Marijano Dijaz, ako ode i Jović, možda već na zimu, čeka se rešenje u napadu. Pominje se i dalje Dibala koji ne uspeva da postigne dogovor sa Juventusom oko novog ugovora, ali i to je teška meta.

Baner

Španski mediji pišu da su prioriteti jedan vezista, štoper kao zamena za Ramosa na duže staze, levi bek, i na kraju napadač, mada će klub čekati rasplet oko Mbapea.

U svakom slučaju uslediće velike promene, tim pre što će se Zidan rastati sa nekima od svojih senatora, pre svih Modrićem i Marselom.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Offside
Thursday, 29.10.2020
13:51

Od svih navedenih igraca svi bi bili pojacanja koja nama trebaju ali jedino sto je realno je da dovedemo Alabu koji je i onako slobodan (po meni i najvazniji) ostalo Bajern razumljivo nece pustiti.Mislim da cak i Hernandez nece biti ni malo jeftin AKO ga Bajern uopste bude prodavao sto je opet tesko da ce Perez platiti posle Kamavinge.O Kimihu ne treba diskutovati,totalno nerealno...Kamavinga je realna meta i po meni,uz Alabu,pod obavezno treba dovesti!

avatar
Karambol
Thursday, 29.10.2020
13:38

Ovo se nikad nece desiti u zivotu,dobice najverovatnije samo Alabu bez obestecenja jer idalje nema dogovora sa njim o produzetku ugovora.Kimih je postao mozda i najbolji vezni na svetu i ne samo na toj poziciji,nego i kad mora da igra na desnom beku, on je srce ekipe i buducnost Bajerna.Isto to vazi i za Lukasa, on trenutno igra na visokom nivou,veliki ratnik i kad ode Alaba samo ce zabetonirati svoje mesto u startnih 11.

avatar
Mak-Juventino
Thursday, 29.10.2020
12:16

Da , Alaba i Ernandez , posebno ovaj drugi ...

avatar
Südkurve München
Thursday, 29.10.2020
10:15

Hernandeza i Kimiha moz'te koput samo u snovima, ali cekajte ni tu ne mozete.

avatar
Brat Bastijan
Thursday, 29.10.2020
09:43

Možda jedino alaba , bajern nije neki engleski klub da prodaje svoje najbolje igrače .

avatar
Bergkamp10
Thursday, 29.10.2020
12:30

Budimo realni, Real zove, uzeli su Krosa, uzece i ove ako stvarno krenu po njih

avatar
BayernMunchen
Friday, 30.10.2020
17:21

Bayern koga odluci da proda bice prodat, dok koga zeli da zadrži stvar je resena 😉 budimo realni Real zove? Tu uzrecicu si cuo od nas navijača Bayerna, Bayern se ne odbija a Real se itekako odbija jer bez sudija su NIKO I NISTA sto dokazuju vec 3 godine😉