Real žrtvuje svoje dete zbog Rojsa?

Autor: Boban Filipović
četvrtak 05.02.2015.
20:08
Izvor: Sportske.net

Prema informacijama do kojih su došli britanski mediji, uprava 'Kraljevskog kluba' želi da osigura dolazak Nemca na 'Bernabeu' tako što će u Dortmund poslati mladog napadača.

Beta/AP Photo/Martin Meissner
Beta/AP Photo/Martin Meissner

Povezane vesti

Iz straha od 'napada' premijerligaša na Marka Rojsa, Real Madrid će Borusiji iz Dortmunda ustupiti Hesea Rodrigeza, piše 'Daily Star'.

U tekstu stoji da je to mera kojom 'Merengesi' žele da se zaštite od pokušaja Mančester Junajteda, Čelsija i Arsenala da otmu nemačkog reprezentativca.

Rojs je odabrao 'Kraljevski klub', stići će u špansku prestonicu na kraju sezone na ime aktiviranaj klauzule iz njegovog ugovora sa Dortmundom u visini od 20 miliona evra.

Dolazak sjajnog Nemca značiće da je Hese višak, pa će mlađani Španac po svoj prilici u Vestfaliju. Stvar može da se izjalovi ukoliko Borusija Dortmund ispadne u Cvajtu.

Spain Soccer La Liga

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NIKE
Thursday, 05.02.2015
21:17

Dobar posao za Real, Rojs je klasa za Sesea, samo trebat će to uklopiti sve CR, Bejl, Hames, Isko, Rojs, Kros i Modrić konkurišu za 5 mjesta - nema šta Anćeloti će biti na slatkim mukama. Sretno Marko, po meni jedan od najboljih krilnih napadača današnjice.

avatar
pasa
Friday, 06.02.2015
19:08

Rojs ako dodje u Real vjerovatno ce Bejla prodati uzelibi dobru lovu od Mancestera, dobili bi isti kalibar igraca za dosta manje para,