Real želi momka iz Severne Koreje, klub podigao cenu na 80 miliona!

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 30.01.2019.
11:13
Izvor: Sportske.net

Momak ima potencijal da bude najskuplji igrač iz Azije svih vremena.

screenshot: youtube.com
screenshot: youtube.com

Povezane vesti

Momak po imenu Kang In Li mogao bi da bude novo pojačanje Real Madrida.

Radi se o fudbaleru iz Severne Koreje koji ima samo 17 godina, igra za Valensiju i ima otpusnu klauzulu od 20 miliona evra.

Ipak, Valensija je već krenula u pregovore oko potpisivanja novog ugovora, a očekuje se da otpusna klauzula bude već sada podignuta sa 20 na 80 miliona evra.

Li već duži vremenski period trenira sa prvotimcima Valensije, dobio je i šansu da zaigra u Kupu kralja, a nije samo Real Madrid zainteresovan za njega.

Igra na poziciji ofanzivnog veznog, a snalazi se dobro i na krilnim pozicijama.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mad Max
Wednesday, 30.01.2019
17:28

Нејмар је несумњиво велики таленат и играч, чији квалитет увек може да направи разлику. Али, он може да дође до изражаја само у Шпанији, одн. Барселони, где су га судије штитиле. У Француску је отишао да узме огромне паре, да одигра пар утакмица и оде на физикалну пола сезоне услед неке повреде, за то време цепа Плејстејшн и за то све узима 35 милиона евра. ПСЖ је погрешио у старту, Нејмар је узео ЛШ и неће да жали ако не освоји и са Паризом превише. Јури неки успех са репрезентацијом и ту је заиста једино мотивисан. У Енглеској би га тукли још више, а тамошњи арбитри би му још мање подилазили него у Француској, сигуран сам да не б и ишао тамо. Реал га неће јурити превише, јер сви виде да је склон повредама и прескуп притом, а Азар ће доћи за трећину његове плате и пружити дупло више тиму, притом ту је и Винисијус који се одлично развија. Кад одере Париз до последњег евра по уговору отићи ће у Кину или Америку за исте паре и глумити лудило. А да је играчина, јесте.

avatar
Стефан Стојанчевић
Thursday, 31.01.2019
20:08

kakve veze ima nejmar sa ovim tekstom gore druze opasno si promasio temu a i igraca

avatar
Mangus
Wednesday, 30.01.2019
12:32

Severne? Oni valjda moraju i dozvolu ds dobiju od "sefova"