Real završio prvo pojačanje, koga sve guraju ka izlazu "Bernabeu"?

Autor: Vladimir Stojanović
subota 02.05.2020.
10:17
Izvor: Sportske.net

Izgleda da bi ovo moglo da bude jedino pojačanje, u slučaju da Perez ne oslobodi budžet...

EPA-EFE/STR
EPA-EFE/STR

Povezane vesti

Real Madrid će morati da prodaje da bi kupovao, ali izgleda da će ovo leto biti mirno, makar kada su dolasci u pitanju. Kako pišu španski mediji, rupa u budžetu je prevelika, planiran je prihod od 882 miliona evra, što je posle korone nemoguća misija. Čak i da prihodi padnu samo 20% to će ponovo biti ogroman novac koji se mora nadoknaditi.

Sezona će biti nastavljena bez publike, to je odmah 30 miliona minusa, dodajte na to ono što gube nemogućnošću turista da obiđu i vide Bernabeu (oko 3 miliona ljudi godišnje to učini), karta je u proseku 20 evra. Na to treba dodati i smanjen prihod od još nekih marketinških akcija, pa je jasno, da bi recimo klub mogao da izgubi oko 200 miliona evra. Igračima će biti smanjena plata za 10% za ovu sezonu, ali to štedi tek 45 miliona klubu.

Oni imaju plan da smanje budžet za plate koji iznosi neverovatnih 283 miliona evra, pričamo o bruto iznosu, a troškovi kluba su oko 770. Dakle, moraju da se oslobode Bejlovih 30, Džejm Rodrigez prima 18 sa poorezima, Marijano 8, Brahim i Odriozola 7, Sebajos koji je na pozajmici 6, Valjehon 4. Dakle, situacija je jasna, njih treba negde udomiti, ali sa tim platama teško.

Klub planira da se vrate Odegard, Ašraf, možda i Reguljon, ali samo ako odu Modrić, Marselo, eventualno Naćo.

Šta će biti sa pojačanjima?


Baner live stream

Ne treba zaboraviti da se vratio Asensio, Pogba je sve dalje, nema novca, osim ako Junajted ne prihvati neku trampu, a najbliži Realu je Feran Tores.

Fudbaler Valensije ima ugovor do 2021. nije odgovorio na ponudu kluba, što pokazuje da želi da ode i to u Real. On ima klauzulu od 100 miliona evra koju niko neće platiti, ali za mladog reprezentativca Španije zainteresovani su Dortmund, Bajern, Juve, cena mu je oko 40 miliona.

Valensija ne želi da ga proda Realu, oni uvek oklevaju i pokušavaju da spreče da njihovi najbolji igrači odu na "Bernabeu", setimo se recimo Mate, Davida Silve, Davida Vilje, ali neće imati izbora.

Feran Tores može da pokriva čitavu desnu stranu, svakako da bi bio akvizicija za budućnost, što se ostalog tiče, Real bi eventualno mogao da iskoristi neki rasplet na tržištu, da nekon trampom dovede još jednog vezistu, ali pre svega će morati da prodaje...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mirjevac
Saturday, 02.05.2020
17:12

Hahahahahaha, dosad samo barcelona upala u krizu i bRcelona samo sto nije bankrotirala, barcalona nema par, barcelona ovo barcelona in, real je gigant on ima pare, on ovo, on oni, kad vidi cuda on pred bankrotim? Ovoliki manjak i plus sto ima kredit od 500 miliona, znaci da real stvarno samo sto nije bankrotirao, smanjio igracima plate i jos da im smanji, haha, gde je sad onaj realov tabloid Marka, koja sve naj losije pise o barci, kad vidi cuda sve ono sto je pogodilo real Marka pripisala barci! Barca nije pozrosila svoju gotovinu, ona je prodavala igrace, prodala Nejmara a kupila Dembelea i Kutinja, tako da tu barca nije trosila gotovinu, vec dala jednog govela dvojicu i to skoro pre tri godine i za te tri godine barca zaradjivala! Barca je za Grizmana platila 120 miliona za njega je izdvojila samo deo iz budzeta, ostalo je prodavala igrace, nekoliko igraca je prodala Betisu, nekoliko Celti, golmana je prodala Valensiji i jos neke, tako se barca nije otrosila, ali zli duhovi pisu da se ona otrosila a nije! Barca nema kredit, znaci barca je odlicnoj finansijskoj formi! I zato ona hoce da kupi dobre igrace zato sto ima pare, barca je zadnje nekoliko godina osvajala ligu spanije i kup spanije i tu je dolazio novac!

avatar
Offside
Saturday, 02.05.2020
16:42

Od pomenutih igraca koje je Valensija prodala ni jedan nije dosao kod nas!Sto se gubitaka i kupovine zbog njih tice,pa nece biti doveden niko jer su sve mete nedostupne,Haland moze da ode tek u januaru kada ce se moci aktivirati klazula,Mbape je trenutno preskup a na drugim pozicijama nam nije hitno.Sto se veze tice,nju treba podmladiti a to ce se uraditi vracanjem Martina sa pozajmice i mozda kupovinom jednog igraca tako da mi se iskreno svidja ideja da se kupi Tores,samo pitanje je da li ce to biti bas 40 mil jer mi deluje da ce kostati vise.Ali svakako mislim da bi bio dobro pojacanje.

avatar
DVA HRAMA
Saturday, 02.05.2020
10:46

Izlazu BernabeuA.

avatar
ja_sam_gavrilo a vi?
Saturday, 02.05.2020
10:29

Mali je lud ako ode u Real nece se naigrati kao ni vecina, bolje bi mu bilo da ode npr u BVB kao zamjena za Sancha.