Real vraća svoje dete, znači li to "čistku" u veznom redu?

Autor: Ivan Cvetković
četvrtak 03.01.2019.
16:57
Izvor: Sportske.net

Španac je velika želja Santijaga Solarija.

EPA-EFE/RODRIGO JIMENEZ
EPA-EFE/RODRIGO JIMENEZ

Povezane vesti

Igrač Sevilje Pablo Sarabija je tražen čovek ove zime. Pričalo se i pisalo o eventualnom prelasku na Ostrvo, ali izgleda da će se dvadesetšestogodišnji Španac ipak vratiti svojoj prvoj kući - Real Madridu.

Udarna igla kluba sa Ramon Sančez Pishuana je kraljevsko beli dres nosio još od 2009. godine kada je nastupao za omladinski pogon, čak je uspeo da upiše i jedan seniorski nastup, ali je onda zbog nedostatka minutaže dve godine kasnije prodat Hetafeu.

Solari je itekako zainteresovan za igrača Sevilje koji je ove sezone postigao 15 golova u 26 utakmica.

Sarabija se trenutno nalazi u fazi pregovora oko novog ugovora sa Seviljom, ali španski mediji prenose da taj proces ide veoma otežano.

Videćemo da li će Španac dobiti novu priliku u svom Madridu, što bi bilo usko povezano sa evenutalnim odlaskom ili Modrića ili Iska sa Bernabeaa.

PIŠE: Stefan Matić

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
GO HARD
Thursday, 03.01.2019
20:18

Jos jedan dominantan igrac u ligi protekao iz omladinske skole, koja se toliko osporava, odakle su dosli Karvahal, Vaskez, Ljorente, Valverde, Javi Sancez, Reguilon i mnogi drugi koji cine sada tim i cinice tim Reala, izmedju njih i Hermoso dok Barselona koja 5 godina nije izbacila kvalitetnog igraca iz svoje skole, od kad je Bartomeo predsednik i bacila 300 miliona samo u dva igraca ima sjajnu omladinsku skolu, cak ih ni na klupi nema. Neki Deulofeu, Hadadi, Alenja, Puig svi neki novi Mesiji a na kraju dobiju sezonu u klubu i odu u Alaves.

avatar
Anonymous Official
Thursday, 03.01.2019
19:42

Dobar je on igrac ali za rotaciju u Realu umjesto Vasqueza

avatar
JC\'90
Thursday, 03.01.2019
18:13

Imaju Iska, Sebaljosa, Krosa, Modrica a oni dovode Sarabiju. Pa i treba da idu svi.

avatar
conecorleone
Thursday, 03.01.2019
18:10

Moze,poznato je da Real poslednjih par godina ima najbolju skolu i skauting u fudbalu,Morata,Karvahal,Sarabija,Lukas Vaskez,Naco,Marijano Dijaz,Valjeho a za sitne pare dovedeni i otkriveni igraci kao sto su Varan,Asensio i dovodjenje klasa kao Modric,Kros za 30 tak miliona je cist pokazatelj kako Real zdravo posluje na trzistu i da nije sve u preplacivanju igraca Dembele(130),Kutinjo(160) Alkaser,Gomez,Malkom,Paulinjo,VIdal i mnogi drugi promasaji vecitog cetvrtfinaliste.