Real vodi trku za Brazilcem od 70 miliona, Milan ima svoj adut!

Autor: Ivan Cvetković
četvrtak 28.03.2019.
11:48
Izvor: Sportske.net

"Rosoneri" se nadaju da bi mogli da ponove situaciju sa Paketom.

EPA-EFE/ROBERTO BREGANI
EPA-EFE/ROBERTO BREGANI

Povezane vesti

Milan je protekle zime definitivno pogodio sa pojačanjima.

U klub su stigli Kšištof Pjontek i Paketa koji su za sada opravdali visoka očekivanja na San Siru.

"Rosoneri" bi želeli da ponovo tako nešto, pa će se upustiti u trku za potpis supertalentovanog Reinijea Karvalja.

Milan je već stupio u kontakt sa Flamengom odakle je stigao i Paketa, pa se nada da bi u duhu dobrih odnosa mogli da dobiju 17-godišnjeg fudbalera koji je takođe na listi želja Reala, Juventusa, Pari Sen Žermena i oba kluba iz Mančestera.

Problem bi mogla da predstavlja i otkupna klauzula u iznosu od 70 miliona evra, jasno je da to nije realna cena ofanzivnog veznog kojeg u Brazilu porede sa Ronaldinjom.

Ipak, tim iz Milana ima razloga za optimizam pošto je Renijev menadžer Đulijano Bertolući veoma blizak sa sportskim direktorom Milana Leonardom.

Mnogi su bili skeptični i u vezi dolaska Pakete koji je bio praktično viđen u Realu, pa se na severu Italije nadaju sličnom scenariju.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Rosso 21
Thursday, 28.03.2019
15:31

Ima talenta, ali ni blizu kao Ronaldinjo, ni blizu.

avatar
ViniciusJR
Thursday, 28.03.2019
14:45

Ja kod ovog momka nisam vidio nista za 70mil. Makar ne na ovom snimku. Ima fin pregled igre, ok sut, ali cijena prenaduvana. Rodrigo, Vinicius, Paketa, talentovaniji od njega reklo bi se, ako nista, lucidniji.

avatar
RealisticChelseaFan
Thursday, 28.03.2019
14:41

Sve sami supertalenti u Brazilu, a kad dodju u Evropu samo 10% njih ostvari ocekivanu karijeru, a polovinu od tih 10% muci nostalgija, ne valja im vreme, nema karnevala i sambe...

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Thursday, 28.03.2019
14:10

na osnovu snimka se vidi da je u pitanju odlican igrac...sjajan kreativac,veoma brz,vest sa loptom i dosta snalazljiv...ima taj dobar pas u zavrsnici i dobar pregled igre...takodje sjajan pas u prazan prostor,dobro sutira iz daljine...bas pravi kreativac koji treba Realu ali je cena paprena...za te pare se moze dovesti jedan fudbaler svetske klase