Real uveren, ovaj igrač stiže na leto i to bez obeštećenja!

Autor: Aleksa Blaćanin
nedelja 25.11.2018.
23:22
Izvor: Sportske.net

Da li će kraljevski klub dovesti buduću zvezdu evropskog fudbala?

EPA-EFE/Fernando Villar
EPA-EFE/Fernando Villar

Povezane vesti

Real igra užasno, rezultati su vrlo loši, izgleda kao da kraljevski klub nema nikakv plan kako da se izbavi iz ove situacije.

Florentino Perez je uveren da zna šta radi, a jedva čeka naredne prelazne rokove kako bi pokazao svoju moć i moć Reala.

Real će pokušati da dovede i neke mlade igrače, jer Perez želi da razmišlja dugoročno. On je već odredio neke prioritete, a mladi igrač Mančester sitija se nalazi na spisku onih igrača koje Perez ne želi da ispusti.

Poznato je kako je Sančo napustio Siti i kakve partije sada pruža u Dortmundu. Ipak, Siti će se potruditi da se takve stvari ne ponavljaju, ali Real tvrdi da će Brahim Dijaz narednog leta obući njihov dres.

Siti zaista ima neverovatne talente u svojoj akademiji, ali jednostavno im je mnogo teško da dođu do prvog tima. Ipak, "Građani" će sve pokušati da ne izgube Brahima Dijaza.

Devetnaestogodišnji vezista je jedan od najboljih mladih igrača na svet, a narednog leta mu ističe ugovor. Siti pokušava na sve moguće načine da ubedi Španca da ostane na "Etihadu", ali Dijaz za sada nije spreman da produži ugovor. Upravo tu Real vidi svoju šansu, a poziv kraljevskog kluba se ne dobija svaki dan.

Dijaza je doveo Pelegrini, 2013. godine. Čileanac ga je poveo sa sobom iz Malage kao jednog od najperspektivnijih mladih igrača. Nije uspeo da dovede Iska u to vreme, ali je rekao čelnicima Sitija da nikako ne propuste Dijaza.

Mladi vezista "Građana" je nastupao za prvi tim 14. puta do sad, a postigao je 2 gola. Igrao je i za sve omladinske selekcije u reprezentaciji Španije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NikkiCFC
Monday, 26.11.2018
16:38

Real postao kao Porto i Ajaks samo skupljaju klince.

avatar
conecorleone
Monday, 26.11.2018
01:25

Siti trenutno ima jednu od jacih fudbalskih skola na svetu,Sancho,Dijaz,Foden,bice ih jos.