Real u šoku, cena za Jovića paprena, kako naći zajednički jezik?

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 01.05.2019.
12:02
Izvor: Sportske.net

Problem u zahtevu Ajntrahta, koji su načini da se ovo prevaziđe?

Epa/Ronald Wittek
Epa/Ronald Wittek

Povezane vesti

Izgleda da se cena Luke Jovića zna. Naime, Ajntraht je povećao ulog, zbog interesovanja za našeg napadača, Real će morati da izdvoji veću sumu od planirane.

Priča se da je u pitanju 70 miliona evra, ali sinoć su španski mediji i popularne radio emisije objavile da Madriđani nemaju nameru da to plate.

Postoji nekoliko solucija, da se krene od 50 miliona, ali i doda neki igrač, recimo Pedro ili Raul De Tomas. Ali, njih dvojica ne vrede toliko, plus, sigurno da bi Real ubacio otkupnu klauzulu u ugovor, kako radi sa svim igračima za koje očekuje da bi mogli da eksplodiraju u budućnosti.

Između 50 i 70 miliona nije mala razlika, klubovi imaju dobre odnose, Real je na pozajmice u Frankurt slao Valjeha i Omara Maskarela.

Zbog toga su pregovori ključ, verovatno će Ajntraht spustiti zahteve ako dobije nekog igrača u zamenu, a deo bi mogao da bude vezan za bonuse.

Ipak, ostaje da sačekamo, podsetimo, upravo se pričalo o 50 miliona godišnje kada se javila Barselona, Jović je nastavio da trese mreže, a ulaskom više klubova u trku, tačnije potražnjom za jednim od najtalentovanih igrača Evrope, cena je porasla.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Bojan Aleksic
Wednesday, 01.05.2019
14:52

Pa kako sad to, zar niste objavili da je sve zavrseno? To je to novinarstvo.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Wednesday, 01.05.2019
12:05

I onda je problem kad ja napisem da uopste nije sigurno i izvesno gde ce on preci, a i zasto bi odlazio ako izbore LS? Ima tek 21 godinu, neka opipa takmicenje u eliti i onda predje u veci klub, nigde nece pobeci taj transfer.