Real u Italiji pronašao rešenje, Belgijanac dobija paklenu konkurenciju!?

Autor: Nikola Miloradović
subota 05.10.2019.
13:52
Izvor: Sportske.net

Madriđani se spremaju za novu kupovinu.

EPA-EFE/Lavandeira Jr
EPA-EFE/Lavandeira Jr

Povezane vesti

Real je ovog leta rešio da se na saradnji zahvali Kejloru Navasu, čekali su pravu ponudu za Kostarikanca, jer je Zidan zacrtao da će prvi golman od ove sezone biti Tibo Kurtoa.

Iskusni Navas je prodat u PSŽ, u suprotnom smeru je na jednogodišnju pozajmicu poslat Alfons Areola, Francuz će biti alternativa Kurtoi ove sezone.

Ipak, Belgijanac pruža jako loše partije, na poluvremenu utakmice protiv Briža u Ligi šampiona je napustio teren, govorilo se da je imao napad anksioznosti, ali su iz kluba otkrili da je u pitanju bio gastroenteritis, te je Areola dobio priliku u nastavku.

Braniće Francuz i danas protiv Granade, a Real je već počeo da razmišlja o angažovanju novog čuvara mreže.

Navodno su zainteresovani za Jana Oblaka, ali je Slovenac preskup, ima otpusnu klauzulu od 110 miliona evra i sasvim sigurno ga Atletiko neće pustiti za manji novac.

Tako su se na "Bernabeu" okrenuli ka čuvaru mreže Milana Đanluiđiju Donarumi.

Mladi Italijan ima ugovor sa "Rosonerima" do leta 2021. godine, nedavno je odbio da produži saradnju sa klubom i postaje jasno da bi u skorijoj budućnosti mogao da menja sredinu.

On je daleko pristupačniji od Oblaka za "Los Blankose", videćemo da li će možda već u januaru Real poslati ponudu na "San Siro" za njegove usluge.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Offside
Sunday, 06.10.2019
14:52

Kakva konkurencija??Dovesti Oblaka a ovu kiksaru Kurtou prodati gde god.Dobra solucija bi bio i Donaruma ali svakako bolja Oblak ako je moguce.

avatar
Boris Nedeljkovic
Sunday, 06.10.2019
00:15

ovako...decko je najbolji igrac kog ima milan....prima golove ali i skine na istom mecu tri sigurna...sto znaci da je milan i vise nego los nazad...stoje kao veceras u djenovi...tik uz brzonoge napadace visoko....sto znaci da loptom u prostor mogu da se slikaju...tako je i doslo do penala....liverpul bi nas razmontirao na tranziciju za 20 min!!!!! Nego....donarumi gde god branio zelim uspeh jer je zasluzio...razapeli su ga bez osnova...sad je odbio platu a samo je trazio da menja kapitena...ja bi mu dao i traku i 8 mil po sezoni....kako???! pa lepo...suso da igra dzabe i eto...resen problem! Ako mu se ne svidja neka pali u kremoneze...za bolje i nije!

avatar
IIIPlava Horda GGMU?
Saturday, 05.10.2019
14:11

Dok ne stigne paklena konkurencija bice razvojna filijala Parizana kojima ce dobro doci da Areola stice iskustvo u Primeri i Ligi sampiona.

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Saturday, 05.10.2019
14:45

Pa i celsi je filijala realu...razigravali su kovacica ali se pokazao kao slab igrac pa im ga je real pustio

avatar
NikkiCFC
Sunday, 06.10.2019
20:37

Kovacic nije kupljen to leto zbog FFP. Znalo se da se ne vraca. A pozajmice ne znace nikakvo razigravanje. Pa i mi smo vama pozajmljivali Esijena.

avatar
deki trbic
Saturday, 05.10.2019
21:37

ahahahhahah dobar vic

avatar
Crveni Lucifer
Saturday, 05.10.2019
15:05

I u celsiju bi bio prvi golman, ko da je tesko izbaciti raspalog kepu hahahaha

avatar
Crveni Lucifer
Saturday, 05.10.2019
15:04

Plastikaner je u pravu, postali ste razvojna filijala za plastikanere, poligon gde se amateri uce trenerskom zanatu, mesto dolaska istrosenih igraca, igraci vas ne postuju dolaze sa viskom kilograma, cak i raspali celsi ima vise bodova u ligi sampiona od vas