Real traži pola milijarde, Bejl je ogroman problem!

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 03.04.2019.
11:33
Izvor: Sportske.net

Dve stvari su jasne posle jučerašnjeg razvoja događaja...

EPA-EFE/Juanjo Martín
EPA-EFE/Juanjo Martín

Povezane vesti

U Realu neće popustiti.

Naime, zahtev Varana da ode neće ni biti razmatran, a Zidan je navodno Francuzu predočio da igrama u sledećoj sezoni može da zaradi povišicu, nikako pretnjama da će napustiti klub.

Real, neće razmatrati nikakvu ponudu za štopera, onaj ko bude želeo da ga odvede moraće da plati klauzulu, 500 miliona evra, jasno da od toga nema ništa.

Čak ni ako kupe Žoao Feliksa iz Benfike, Madriđani neće popustiti, Varan ne ide nigde, ima ponudu Pari Sen Žermena.

Ali, pravi problem je Bejl.

Kako se priča, Velšanin je poručio klubu da nema nameru da ode, da ne pristaje da bude bilo kakav kusur za Pogbu, odnosno da će ostati da se bori za mesto u timu.

Poznajući Velšanina, mediji u Engleskoj kažu da on nema nikakav problem da sedi na klupi, da mu je sjajno u Madridu, da ima siguran ugovor i ogromnu platu, kao i da ne veruje da će ga sa primanjima od 15 miliona po godini poslati na tribine.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
04
Wednesday, 03.04.2019
18:15

Ahaha, neka i Real ima svoga Ardu Turana. :D

avatar
Mad Max
Wednesday, 03.04.2019
16:40

Не знам зашто форсирате упорно ту причу да је Бејл спреман да седи на клупи. Више пута је децидирано рекао, нарочито у изјавама за британске медије, а последњи пут после финала ЛШ, када је рекао да планира да иде ако не буде стартер. Када смо код заинтересованих, Јунајтед је идеалан клуб за њега, може бар још 3 сезоне да одигра на врхунском нивоу, познаје лигу, а Манчестеру треба десно крило годинама. И то играч који одмах може да пружи квалитет а не да се развија.

avatar
Bojan Samardzic
Wednesday, 03.04.2019
14:37

"...da se bori za mjesto u timu..." Problem i jeste u tome sto se ne bori, da se bori imao bi mjesto, to mu ne bi ni doslo u pitanje.

avatar
damjan89
Wednesday, 03.04.2019
14:14

Zoao Feliks nije stoper nego Ruben Dias...

avatar
jv
Wednesday, 03.04.2019
12:59

Bejl je odličan igrač, i nije kriv što su u Realu očekivali nemoguće, da zameni Ronalda. Dali su mu visoku platu i stigle su ga povrede. Meni bi bio starter, može on još mnogo da pruži.

avatar
Agent Provocateur
Wednesday, 03.04.2019
11:39

Bejl je nocna mora svakog kluba. Mudro je odigrao, prodao se kada mu je cena bila najvisa, obezbedio fantasticne uslove ugovora i sada uziva. Ne moze svako da kulira klub i navijace i javnost ali on moze, za Vels gine i izmislja toplu vodu a u Realu bljesne s vremena na vreme i opusteno ostatak godine vec 6 godina.

avatar
Hannibal Lecter
Wednesday, 03.04.2019
12:03

treba da ga posalju na tribine ostatak sezone, odvoje od prvog tima pa neka malo razmisli... uostalom na kraju ce popustiti jer su i navijaci protiv njega, saigraci ga ne vole...

avatar
Slobodan Dragojevic
Wednesday, 03.04.2019
12:17

Čovek je car,nadmudrio sistem.Prezadovoljan i dovoljno pametan da se ne troši za koji milion više.Igra golf i izbegava društvo kome je vrhunski provod lokanje u nekom noćnom klubu i boli ga uvo šta oni misle o tome.S' vremena na vreme pokaže da zna da igra pa u ler.