Real - Šta je "plan B" umesto Pogbe, Italijan iznenađenje?

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 21.07.2019.
14:41
Izvor: Sportske.net

Tri imena, ali čekaće do kraja avgusta...

EPA-EFE/RICHARD WAINWRIGHT
EPA-EFE/RICHARD WAINWRIGHT

Povezane vesti

Real Madrid i dalje nije odustao od Pogbe. Iako je Perez sumnjičav i već je rekao Zidanu da će biti teško skupiti 200 miliona, opcija će ostati otvorena do kraja avgusta. Međutim, teško je verovati da će Junajted i pomisliti da proda Pogbu nakon što se prelazni rok u Engleskoj završi, 8. avgusta.

Pogbi nude nov ugovor koji će biti sličan kao De Hein oko 20 miliona po godini.

Ali, šta je "plan B" Reala?

Zidan bi Donija van de Beka, Perez bi doveo Eriksena, a Real se raspitivao i za Zaniola koji je ipak drugačiji tip igrača, ali bi mogao da igra u veznom redu nešto ofanzivnije.

Za sada nema naznaka da je neko od drugih igrača blizu Reala, Sebaljos odlazi u Arsenal na pozajmicu što pokazuje da će sigurno biti doveden jedan vezni fudbaler do kraja avgusta, pa ima vremena sigurno da nađu pojačanje po meri.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Opet onaj Anonymous
Monday, 22.07.2019
03:44

Juve nikad nije ni imao novac za Pogbu, Zaniolo je mnogo realnija meta. Alegri je sam rekao da Pogbin povratak nije realan a i sam Pogba je zelio u Real a ne nazad u Juve.

avatar
Milos Ilic_fb1
Sunday, 21.07.2019
14:54

Van de Bek je blagi rizik, jer je odigrao odlicnu sezonu, ali do sad nije imao impresivne brojeve. Doduse, slicno je i sa De Jongom i De Lihtom, koji je su jos skuplji.
Bolje je rizikovati sa njim za 40,50 miliona, umesto dovesti Pogbu koji igra promenljivo za 200

avatar
Opet onaj Anonymous
Monday, 22.07.2019
03:42

Svkako ni jedni ni drugi nemaju 200mil za Pogbu u novcu jer MANU ne zeli ukljucivati nikakve igrace u posao. Dybala bi dosao u obzir ali Juve ne zeli da ga se odrekene.