Real spremio primamljivu ponudu, mogu li "Neroazuri" da odole?

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 13.02.2020.
18:11
Izvor: Sportske.net

Madriđani rešeni da dovedu igrača iz Milana.

EPA-EFE/Ballesteros
EPA-EFE/Ballesteros

Povezane vesti

U Real Madridu su svesni da kapiten Ramos neće moći još dugo da igra na vrhunskom nivou i da mu je potrebno što pre pronaći adekvatnu zamenu.

U klub je letos stigao i Eder Militao, ali se Brazilac još uvek nije pokazao kao neko ko bi mogao da nasledi Ramos, njegova najveća prednost je to što može da igra na svim pozicijama u zadnjoj liniji i nema sumnje da će biti od velike koristi Madriđanima, ali je isto tako poprilično jasno da će teško odmeniti kapitena.

Od Varana se očekuje da preuzme veći teret jednog dana kada Ramos bude odlazio, ali u klubu žele još jednog kvalitetnog štopera, pisalo se da bi Kulibali mogao da se preseli na "Bernabeu", ali izgleda da su "Los Blankosi" pronašli drugo rešenje.

Žele Milana Škrinijara u svojim redovima i spremili su i ponudu za njegove usluge.

Baner

Svesni su na "Bernabeu" da je Inter veoma zainteresovan za njihovog vezistu Luku Modrića, te su voljni da ga uključe u potencijalnu saradnju sa "Neroazurima".

Jasno, moraće i da doplate, ali bi uključivanje Modrića u čitavu priču moglo da omekša upravu Intera, na šta računaju u Madridu.

Sam Škrinijar bi navodno bio spreman da napusti Milano u slučaju ponude Reala, svestan je da sa Interom može da se bori za trofeje, ali je očigledno i on upoznat sa izrekom da "Real samo jednom zove".

"Kraljevski" klub je uvek jako teško odbiti, pa se čini da je sve na Interu.

Ponuda iz Madrida, sa sve Modrićem, će bez sumnje biti izuzetno primamljiva, videćemo da li u Interu mogu da odole.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Gile sile pravi
Friday, 14.02.2020
18:57

Ponuda iz Madrida, sa sve Modricem, ce bez sumnje biti izuzetno primamljiva, videcemo da li u Interu mogu da odole. Hahahaha pa koje su ovo kombinacije, Inter ima Eriksena kojeg je tek kupio, i sad treba da se nada u Modrica koj ima 35 godina :D ovde de neko ozbiljno sali. jos ce neko misli da Modrica mogu da unovce. oni sad kao mogu da traze neke cifre za mhega ljudi ajde malo ozbiljnosti nece da vam skodi, taj Modric jeste mozda primamljiv Intetovim Gazdama. ali ne za Inter nego za njihov klub iz Kine. Modric od leta ima jos 12 meseci ugovora sa Realom, puno je i 10 miliona evra ako bude trazio Real za njega. Skrinjar ne ude nigde, naoravili vi id Intera klub za rasprodaju. Od Lautar do Skrinjara, pa klop hoce Brozovica znaci totalna rasprodaja vazi vazi :D

avatar
Nemanjici
Friday, 14.02.2020
01:25

Nema nista od toga dok je don Conte na celu

avatar
No rules
Friday, 14.02.2020
00:04

Sta zna mladi Zang sta je Real. Za njega je to samo jos jedan klub koji mu remeti panove, odbice ih kao pijanac cedevitu.

avatar
Offside
Thursday, 13.02.2020
22:45

Modric treba Interu isto koliko i nama Brozovic...Realnije je da se Luka unovci i onda dovede stoper za rotaciju.Nerealno je da mi dovedemo Skrinjara jer decko prosto ne bi imao mesto u timu pored Varana i Ramosa a ima ogromnu platu (tacnije morao bi da je dobije) sto ovaj posao dodatno cini nerealnim.Da je Ramos blizu kraja karijere ovo bi bilo sjajno ali ovako potpuno nepotrebno.

avatar
The_Matrix
Thursday, 13.02.2020
21:23

Daj malo ozbiljnosti. Prvo Skrinjar je projektovan za novog kapitena cime je stavljeno do znanja da nije ma prodaju. Druga stvar, Modric je bio zelja Spaletija i to prosle sezone...sada nije zelja Kontea. Igrac kojem je ugovor i karijera pri kraju ne moze nista specijalno da spusti cenu. Na kraju Inter je pokazao da ne prodaje igrace koje zele da zadrze, nisu prodavali kada su bili pod protiskom FFP-a...tek nece sada kada posluju odlicno

avatar
Mirjevac
Thursday, 13.02.2020
20:18

Hahahaha, Real kupovao i kupovao i na kraju nista od tih igraca, mora opet da kupuje! Milita kad su kupovali a ogromno ga platili i on sad nije to sto su oni hteli, Valverde isto tako placen pa preplacen i sad on nije to sto su oni zamislili, sad ce da kupe hrvata iz Intera! Za Azara i da ne pisem videlo se da je Real preplatio istrosenog igraca koji nije ni dve utakmice odigrao i povredjen je! Kupujes i na kraju nista pa moras opet da kupujes!

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Thursday, 13.02.2020
20:25

Auu sto ti pretera...real je Valverdea platio 5 miliona a decko je postao igracina i prema Transfermarktu sad vredi 50 miliona

avatar
Mirjevac
Friday, 14.02.2020
00:20

Koji bre igrac danas vredi 5 miliona, danas svaki krs vredi vise od pet miliona, a kamoli ovaj seriozni a ne dovoljno dobar Valverde je placen i preplacen cak ako ne gresin oko 100 miliona, za Milita platili oko 60 miliona, tako da nijedan klub na sveti nece realu ni neznalicu da proda za pet miliona vec samo oko 50 i vise!

avatar
NikkiCFC
Thursday, 13.02.2020
23:39

Mnogi igraci koje su doveli su u periodu adaptacije od jedne sezone a Valverde je odlican.

avatar
Sale Internazionale
Thursday, 13.02.2020
20:02

Ma kakav Modrić, njegovo je proslo, pored Brozovica, Barele, Sensija i Eriksena, njima sad bas treba Modric sa 35 godina.

avatar
Amalainter
Thursday, 13.02.2020
19:56

Aha..da..Modric i stotka ili sta??
Modric ne vredi ni 10 miliona ako racunamo da mu istice ugovor...