Real spremio 130 miliona za dvojicu igrača budućnosti i otvorio vrata Sergejevom transferu iz snova!

Autor: Vladimir Stojanović
subota 06.06.2020.
10:43
Izvor: Sportske.net

Realova računica je jasna, ali to će imati itekako uticaj na mogući odlazak Srbina iz Lacija.

Beta/AP Photo/Gregorio Borgia
Beta/AP Photo/Gregorio Borgia

Povezane vesti

Real Madrid je navodno rešio da kupi dvojicu igrača ovog leta, što ne znači da će stići u Madrid već sada.

Naime, svim silama žele da obezbede transfer Kamavinge iz Rena, nude 50 miliona evra, plus 10 bonusa, pristali bi verovatno da ostane još sezonu na pozajmici u Renu koji će imati priliku da se u kvalifikacijama bori za Ligu šampiona.

Drugi transfer je ponuda za Kai Haverca od 80 miliona evra. Najtalentovaniji nemački fudbaler je meta Bajerna, ali i engleskih klubova, računica Reala je jasna. Oni su već obavestili Leverkuzen o namerama, i njega bi ostavili još sezonu među "Farmaceutima". Real želi da se tako obezbedi, 2021. klub će napustiti Modrić, možda konačno i Bejl, pominje se odlazak Krosa u Englesku. Ako sada kupe, biće na dobitku jer je moguće da se narednog leta tržište stabilizuje, a igra se i EURO pa bi igrači mogli da dobiju na ceni.

PSŽ je imao istu računicu kada je Kamavinga u pitanju, ali su odustali. Razlog je Sergej Milinković Savić. Naime, francuski mediji pišu da je Srbin prioritet za sredinu terena, Pjanić ne želi u Pariz, Leonardo smatra da bi SMS bio idealno rešenje uz Veratija na sredini. Predstoji obaranje ruku sa Lotitom, pregovori su otvoreni ponudom od 60 miliona plus bonusi, koje je Lacio odbio.

Derbi baner


Kežman ima ideju da u paketu ode i Marušić, ali PSŽ izgleda želi samo Srbina. Lacio je postavio maksimalan zahtev od 85 miliona evra, ali to će teško proći. Neki analitičari tvrde da Lotito nikada nije dobio veću ponudu za Srbina od 80 miliona i da su njegove tvrnje da je odbio 120, pa 150 miliona za našeg igrača laži.

Kolike su šanse da se transfer završi?

Kažu da nisu male, da bi PSŽ na kraju, ako se oslobodi Paredesa mogao da doda još 10 miliona i bonuse i da na kraju plati sa klauzulama oko 80 miliona evra.

U svakom slučaju, sama činjenica da su odustali od Kamavinge pokazuje da je u ovom trenutku Milinković-Savić prva i jedina opcija za francuskog šampiona.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
BlueBoy84
Saturday, 06.06.2020
16:41
avatar
Offside
Saturday, 06.06.2020
15:17

80 miliona uopste nije malo i cisto sumnjam da ce Bajern odbiti i novac i da im igrac ostane jos citavu godinu mada sa druge strane,Perez je izjavio da nece biti velikog ulaganja a ovo je bas to.Sto se Kamavinge tice,mislim da je bolje sacekati jos godinu dana da se vidi da li vredi a sav novac (ako ga ima) uloziti u Haverca odmah sada jer je sigurno bolji igrac.

avatar
MCdarkO
Saturday, 06.06.2020
11:27

Naravno da su lazi.. to samo nasi medije dizale cenu za prosecnog igraca. I naravno ni ovog leta, nece on nigde. Ne jer niko nema dovoljno para, vec zato sto ga niko ne zeli..