Real spreman, dvojica za jednoga, ali će Juve morati da doplati!

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 29.10.2020.
13:04
Izvor: Sportske.net

Informacije o "La Hoji" su tačne, ali hoće li Juventus imati novca da izvede ovaj transfer.

EPA-EFE/Alessandro Di Marco
EPA-EFE/Alessandro Di Marco

Povezane vesti

Pisali smo jutros da Zidan želi da upari Dibalu i Benzemu, Argentinac ne uspeva da postigne dogovor sa Juventusom oko produžetka, ali neće ni u PL, pre dva leta odbio je Totenhem i Junajted.

No, za Španiju je zainteresovan, "La Hoja" je imao problema sa virusom i povredama daleko je od prošlogodišnje forme.

Šta Juve može da izvuče?

Već otpisanog Iska koji je posle smejanja na klupi i ogovaranja trenera dospeo na crnu listu i verovatno će napustiti klub.

On bi bio hleb nasušni za Juventus i protiv Barselone se videlo da Juventus nema kreativnih igrača i da je prodaja Pjanića iz ove perspektive greška.

baner

Drugi igrač koga bi Real ponudio je Vinisijus. On je pao u nemilost, igra loše, priča se da Benzema nije slučajno reagovao na onaj način u poluvremenu meča protiv Borusije kada je rekao Mendiju da ne da loptu Vinisijusu. Francuz je najbolje prihvatio Brazilca, bio mu podrška, ali Vinisijus Žunior nije opravdao poverenje, šapuće se da pravi problem jer nije standardan.

Juventus bi ga rado uzeo, ali sigurno da bi morali da doplate, ako dovedu Iska i Vinisijusa jer tandem vredi više od 100 miliona evra.

Dok čekaju špica, ovo bi bio zaista zemljotres. Dvojica sasvim realne mete!

Posted by Sportske.net on Четвртак, 29. октобар 2020.

Da dodamo, Real želi da pohara Bajern, a čini se da će one galaktičke transfere ostaviti tek za leto.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mak-Juventino
Friday, 30.10.2020
01:08

Cekajte malo , kada je to Vinisius pao u nemilost ?! Odigrao jedno loso poluvreme i to je to ?! Koliko bodova je doneo , a nije ni bio u prvih 11 ??? Kao navijac Juventusa , ne mogu da zamislim tim bez Dibale , ali ako vec mora da ide , Isko + Vinisius ? Odma

avatar
Robert Lewandowski
Thursday, 29.10.2020
17:39

Dajte Real da se igramo! 💪

avatar
Nemanjici
Thursday, 29.10.2020
15:12

Ne znam kako to ova dva igraca vrede vise od 100 miliona niti igraju niti kada igraju opravdavaju ovu recenicu da vrede vise od 100 miliona. Vredis onoliko koliko si dobar. Ako nisi dobar dzaba koliko je Real platio ili ulozio. Kulibali vec trecu godinu za redom vredi 100 miliona ali samo u snovima gazde Napolija.