Real skovao plan, "dve muve jednim udarcem", šta će reći "Milioneri"?!

Autor: Nikola Miloradović
subota 21.03.2020.
17:43
Izvor: Sportske.net

Čeka se reakcija iz Nemačke, ali će odluka na kraju biti na samom fudbaleru.

Foto: EPA-EFE/FERNANDO ALVARADO
Foto: EPA-EFE/FERNANDO ALVARADO

Povezane vesti

Ahraf Hakimi je pre oko dve godine napustio redove madridskog Reala, završio je na dvogodišnjoj pozajmici u Borusiji Dortmund.

U Nemačkoj je ostvario strašan napredak, postao je jedan od bitnijih igrača u ekipi Lusijena Favra, u Madridu su oduševljeni kako se čitava priča odvila.

Zidan veruje da bi Marokanac mogao da mu bude od velike koristi naredne sezone i poručio je upravi kluba da uradi sve u svojoj moći da Hakimi od leta bude na "Bernabeu".

Dortmund navodno ima opciju da ga otkupi od Madriđana, a pritom je i Bajern zainteresovan za njegove usluge, pa zbog svega, Real želi da mu ponudi novi ugovor.

Ostalo mu je još nešto više od godinu dana saradnje sa "Los Blankosima", dobiće ugovor do leta 2025. godine.

Asraf Hakimi Borusija Dortmund Slavija Prag

Sam fudbaler nije ubeđen da bi trebalo da se vrati, posebno ako bude planiran kao zamena za Karvahala.

Ipak, Hakimi je pokazao da može da igra i po levom boku u odbrani, Zidanu se to posebno svidelo, smatra da bi Marokanac mogao da mu pojača rotaciju po oba boka u zadnjoj liniji, prodao bi Odriozolu, koji je trenutno na pozajmici u Bajernu.

Videćemo kako će se ova priča završiti, čini se da će mnogo toga zavisiti od samog Hakimija.

Kazino baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
scofield
Sunday, 22.03.2020
03:47

Hakimi ove sezone uz Arnolda najbolji desni bek evrope. Lagano karvahal na klupu a on u prvoj

avatar
Mirjevac
Saturday, 21.03.2020
20:38

Posto se pita igrac, onda nema nista od toga, on igrac nije odusevljen da se vrati, na mesto sedenja, gde je zagrevao klupu! Decko hoce da igra kao sto igra u Borusiu a ne da sedi, zato nema nista od toga!

avatar
NikkiCFC
Saturday, 21.03.2020
22:33

A sto mislis da nece da bude starter? Bolji je od Karvahala. Ovamo branis Barseloninu transfer politiku a cinjenica je da su sva tri 100+ miliona transfera bili veliki promasaji. Spominjes tabelu da ali niko nije dobar ove sezone pa mora neko da bude prvi. Atletiko je potrosio za buducnost kao Real. Pritom Atletiko je prodao tri igraca za 270m evra. Koja Barsina skola? Nisu izbacili igraca celu deceniju? I da, poradi na gramatici.

avatar
Mirjevac
Sunday, 22.03.2020
17:14

Barca prodala jednog skoro vredan koliko ta tri igraca atletika! A gde je taj igrac bio pre nego kad je otiso u borusiu, i zasto nije zamenjivao Karvahala? A koji su to barcini transveri promasaj, Dembele dok nije bio povredjen on je igrao odlicno i on je odlican igrac, Kutinjo je isto bio dobar ali greska je bila u treneru, Grizman ima odlicnu sezonu u barci, i ako ne igra nasvojoj poziciji! Ti barcini igraci su jos tu oni se mogu i prodati ili trampiti? Sto se tuce barcine skole ciji mladi igraci igraju sirom evrope, da nisu to mizda iz Celsi ili iz barce? Naravno da bi se klasa od igraca odgajila treba vise godina da prodje, ali eno barca ima B ekipu koja je izbacila Inter iz LS, tako da nije korektno da kazes da barca ima slabe mlade igrace!

avatar
ja_sam_gavrilo a vi?
Saturday, 21.03.2020
20:03

Pa valjda nije lud da se vraca u Real gdje nece biti standardan a trenutno je bolji bek od Carvajala.

avatar
rademan
Saturday, 21.03.2020
19:35

Borusija kad bi zadrzala ovu ekipu za par godina bi mogli i da osvoje LS. Haland, Sanco, Hakimi, Brant.... Dovesti samo jos jednog opasnog stopera i golmana.