Real šalje biser na 'brušenje'!

Autor: Boban Filipović
sreda 17.06.2015.
18:30
Izvor: Sportske.net

Uprava Reala želi da pošalje na kaljenje jedog od najtalentovanijih igrača njihovog omladinskog pogona kako bi nastupima u nekom klubu stekao iskustvo da u budućnosti konkuriše za prvi tim 'Merengesa'.

as.com
as.com

Povezane vesti

'Los Blankosi' traže sredinu gde bi se najbolje razvio raskošan talenat ovog 'Kraljevića'.

Burgui igra na više pozicija, deluje kao vezni igrač, ali i kao polušpic. Odlikuje ga odlična tehnika i pas igra kao i lucidnost. U red za 21-godišnjeg fudbalera stalo je nekoliko klubova iz Primere.

Ipak, najverovatnije će završiti u jednom od dva kluba, Hetafeu ili Deportivu iz La Korunje.

Prednost Hetafea je ta što su iz istog grada kao i 'Kraljevski klub' i veruju da bi zarad dobrosusedskih odnosa Real mogao da im ustupi jednog od najtalentovanijih igrača gde bi imali svakodnevni uvid u njegov napredak i razvoj.

Sa druge strane, čelnici La Korunje se nadaju da će oni dobiti trku jer već imaju dobru saradnju sa Realom, koji im je prethodne sezone pozajmio Hozea Rodrigeza, koji je beležio sasvim solidne nastupe.

Burgui je prethodne sezone bio jedan od najboljih igrača rezervnog tima Reala, Kastilje, gde je zabeležio 37 nastupa i postigao 7 golova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Los Vikingos
Thursday, 18.06.2015
00:22

Ovo nije jedan, vec je najtalentovaniji fudbaler u Castilli, i definitivno ga treba poslati na pozajmicu ove sezone a potom ga prebaciti u prvi tim za godinu-dve. Ima odlican dribling, pas, kretanje, jos samo da poradi na sutu i bice ozbiljan konkurent za prvi tim.

avatar
Колатерална Штета
Thursday, 18.06.2015
21:38

Mislim da je Raul de Tomas talentovaniji, ali ne znam sta je sa njim...

avatar
Forza RoSs0neri
Wednesday, 17.06.2015
19:35

21 godina a jos se nije probio u prvi tim...Gde god ode na pozajmicu treba da ostane tamo prorice bolje nego u Realu sigurno...

avatar
Don Silvio
Wednesday, 17.06.2015
20:15

bas tako, kod ovih novinara je talenat i sa 25godinanmislim da igrac koji ima neki veliki talenat sa 21godinu vec treba da ima ozbiljnu ulogu u nekom dobrom timu. Pa Ronaldo je sa 21g bio glavni igrac reprezentacije i sve su oci bile uprte u njega i na njegovim igrama gurali su do finala

avatar
Don Silvio
Friday, 19.06.2015
10:55

@Boixos_Nois o cemu ti? Ja mislim na Ronalda i na SP98 a ne na manekena

avatar
Boixos_Nois
Thursday, 18.06.2015
12:36

Prije bi ja rekao da su došli do finala zbog svih onih igrača Porta koji su u to vrijeme igrali u reprezentaciji Portugala i koji su iste te godine sa Portom osvojili i LŠ. Ronaldo tada na EP nije ni igrao sve utakmice svih 90 minuta već je u 3-4 utakmice ulazio sa klupe