Real pronašao pojačanje u svojim redovima?

Autor: Nikola Miloradović
ponedeljak 30.09.2019.
16:32
Izvor: Sportske.net

Čini se da je njegovo vreme došlo.

EPA-EFE/RODRIGO JIMENEZ
EPA-EFE/RODRIGO JIMENEZ

Povezane vesti

Real nikako da se pronađe ove sezone, imaju solidne rezultate u Primeri, ali su u Ligi šampiona doživeli težak poraz u Parizu.

Zidan je često bio kritikovan od starta sezone, ali treba imati na umu da je i veliki broj igrača povređen, kao i da je tek početak takmičarske godine, sigurno je da Real niko ne sme otpisati.

Tokom leta se spekulisalo da bi Geret Bejl, Hames Rodrigez i Isko mogli da napuste ekipu, kako bi šansa bila pružena mlađim igračima, ali je pomenuti trojac ostao u klubu, mada je pitanje još koliko.

Mladi Brazilci Vinisijus i Rodrigo pokazuju ogroman potencijal, a ove sezone je zasijao još jedan mladi fudbaler "kraljevskog" kluba.

U pitanju je norveški reprezentativac Martin Odegard, koji je minule dve sezone proveo na pozajmici u Holandiji, igrao je za Herenven i Viteze.

U Realu su procenili da još nije spreman za prvi tim, pa su ga ovog leta poslali na dvogodišnju pozajmicu u Real Sosijedad.

Odegard

Odegard blista u dresu ekipe iz San Sebastijana, postigao je dva gola i upisao asistenciju u prvih sedam kola, ali ono što radi na terenu se i ne može opisati samo statistikom.

Jedan je od najboljih igrača Sosijedada, pa su u Realu počeli da razmišljaju da ga vrate u svoje redove.

Norvežanin je na dvogodišnjoj pozajmici, Sosijedad plaća puna njegov primanja od dva miliona evra godišnje, ali "Los Blankosi" imaju mogućnost da ga vrate u svoje redove već na kraju tekuće sezone, u tom slučaju će Baskima morati da plate pomenutih dva miliona evra.

Čini se da će tako i biti ako Odegard nastavi sa ovakvim partijama, pa bi Real od naredne sezone u ofanzivnom delu veznog reda mogao da ima tri neverovatna talenta, Vinisijusa, Rodirga i pomenutog Martina Odegarda.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke