Real prelomio, ovo su tri opcije za Iska!

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 04.03.2019.
09:48
Izvor: Sportske.net

Izgleda da je i njemu jasno da status nema veze sa trenerom, samo jedna stvar ga spasava, ali je mnogo bliži odlasku. Tri kluba čekaju...

EPA-EFE/Juan Carlos Hidalgo
EPA-EFE/Juan Carlos Hidalgo

Povezane vesti

Isko je veći deo "El Klasika" odgledao sa klupe, ulaskom nije promenio ništa, osim što je zvižduke Bejlu pretvorio u aplauze sebe kada je ušao na teren.

Ipak, ono što je važnije od mišljenja navijača je činjenica da je i Perez razočaran njegovim ponašanjem, pa navodno siguran odlazak Solarija nema veze sa prodajom Andalužanina.

Stvari stoje ovako, navodno su tri tima spremna da plate blizu 80 miliona evra za Iska.

Jedan je Juventus, ako ostane Alegri ili dođe Zidan, međutim, Alegri bi mogao baš u Real, pa bi time verovatno insistirao na Isku.

Juve ne želi da menja Dibalu za španskog reprezentativca, a čini se da je realnija mogućnost Iskovog odlaska u PL.

Tamo je na meti Liverpula koji traži kreativnog igrača od odlaska Kutinja, istina imaju Šaćirija, ali on je rezerva, priča se da nisu zadovoljni Keitom koji je takođe izgubio mesto u timu.

Druga varijante je Junajte. Solskjer veruje da ako bi prodao Freda, ima mogućnost da kupi Iska i oformi kvartet, Matić, Erera, Pogba Isko na sredini, tim pre što Španac može da igra i po boku, ali i iza napadača u rupi, to bi Norvežaninu dalo značajan manevarski prostor kada su formacije u pitanju.

Isko još nije odlučio, imao ugovor do 2022. ali želi da igra, sada u Realu to nije moguće, pa bi eventualno prihvatio odlazak, ako se njegov status ne promeni.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
No rules
Monday, 04.03.2019
19:09

Najjaci Man.U, oni bi da prodaju Freda i dovedu Iska😂

avatar
Anonymous Official
Monday, 04.03.2019
20:10

Logicno da se podrazumjeva da se Freda rijese i dodaju jos novca za bi mogli kupiti Iscka. Ti si malouman pa nista to ne razumijes dok ti neko fino ne objasni.

avatar
Budimo Realni
Monday, 04.03.2019
15:24

Sjeo bi on liverpoolu ko kec na desetku

avatar
Devil born 1878
Monday, 04.03.2019
14:48

Moze, odlicno, jedino bi saula pre njega

avatar
Mirjevac
Monday, 04.03.2019
23:06

Saulo ce u Barci!

avatar
The_Matrix
Monday, 04.03.2019
11:21

Juventus ce sledece sezone imati 350 igraca na raspolaganju 🤣🤣🤣🤣

avatar
Bojan Samardzic
Monday, 04.03.2019
11:20

Isko bi pojacao svaki tim u koji dodje, ali u ovakvom Realu koji igra tranzicioni napad i to radi fenomenalno, Isko jednostavno samo kvari i usporava igru. Inace, Solari mnogo bolje vodi Real od Lopetegija, ali pogrijesio je sve sto je mogao: Bejl starter umjesto Vaskeza koji je odigrao odlicno u Kupu gdje je Real potonuo tek ulaskom Bejla. Asensio je biio u kontraritmu i upropastio je nekoliko napada kad je bilo najvaznije, a Isko jednostavno nije uradio nista, iako nije imao ni vremena. Da dodam da je Bejl toliko 'mlak' da je to iritantno, sa jedne strane mladi Vinisijus koji stalno napada, probija, centrira, cesto grijesi ali se mnogo trudi, a sa druge Bejl koji gubi skoro svaki duel i uopste se mnogo ne nervira zbog toga.