Real prelomio, ovo je novi vezista?!

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 01.08.2019.
14:42
Izvor: Sportske.net

Izgleda da će na kraju biti nađeno kompromisno rešenje.

EPA-EFE/ANDREA DI MARCO
EPA-EFE/ANDREA DI MARCO

Povezane vesti

Kako pišu holandski mediji, Real neće uspeti da skupi novac za Pogbu.

Sve što se dešavalo oko Bejla i Rodrigeza, plus povreda Asensija je navodno posao učinila nemogućim.

Nemaju koga da prodaju, najviše što mogu da ponude je oko 150 miliona evra, plus da neki igrač bude uključen u trampu, ali Junajted ne odustaje, cena je 180 miliona evra.

Sada ostaje da se vidi reakcija Pogbe, dolazak Dibale bi olakšao stvari, ako plate i 90 miliona za Megvajera, mogli bi da naprave odličan tim što bi ubedilo Francuza da ostane.

Izvesni ostanak Pogbe, imaće reperkusije na transfere dvojice srpskih vezista.


"Telegraf" tvrdi da je Zidan ostao pri svome, ne želi Eriksena, ali bi prihvatio da odličnu Doni van der Bek stigne u Madrid. Mladi fudbaler Ajaksa je eksplodirao prošle sezone, cena mu je porasla, 50 miliona nije dovoljno, Ajaks traži 10 više.

Oni jasno žele da čitavu priču završe tokom nedelje, kako bi kupili zamenu, već su prodali De Lihta i De Jonga, kao i Vobera i Sinkgravena, Rasmus Kristensen je uneo u kasu pet miliona, igraće za Salcburg. Ajaks je inkasirao oko 170 miliona evra, potrošili su 55, stigli su Razvan Marin, Lisandro Martinez, mladi Kik Pjeri iz Herenvena, Kvinsi Promes, i još jedan štoper, Meksikanac Alvarez iz Amerike.Zijeh ostaje, iskusnog Šenea žele italijanski klubovi, a nekoliko mladih igrača dobiće šansu ove sezone.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
stevan_vasic90
Thursday, 01.08.2019
18:21

Mnogo bolja opcija od Pogbe, mnogo zahvalniji i skromniji igrac, tih, povucen, izvanredan radnik na terenu, profesionalac, a uz to ima i sjajne tehnicke predispozicije.

avatar
NE LJUTI SE COVECE
Thursday, 01.08.2019
17:36

Odlican izbor, mislim da ce Mali biti vrhunski vezni i nije razmazenko.

avatar
The_Matrix
Thursday, 01.08.2019
15:53

De Bek je bolji igrac

avatar
Opet onaj Anonymous
Friday, 02.08.2019
11:12

Aj ubi. prosjecan igrac de Jong bolji od njega 3x da nije njega bilo i da nisu igrali u istom timu niko za njega nikad i nebi cuo.