Real predstavio najnovije pojačanje, ovo je najvažniji dan u njegovom životu!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 07.01.2019.
14:29
Izvor: Sportske.net

Sve formalnosti su okončane, na promociji je pozirao sa Florentinom Perezom.

Epa/Guillaume Horcajuelo
Epa/Guillaume Horcajuelo

Povezane vesti

Kako smo još juče izvestili, novi fudbaler Real Madrida danas je i zvanično postao 19-godišnji španski vezista Brahim Dijaz koji je na ''Bernabeu'' stigao iz Mančestrer sitija.

On je danas najpre uspešno prošao lekarske preglede, a potom je sa Realom potpisao ugovor na šest i po godina.

Njegovoj promociji u kraljevskom klubu prisustvovao je predsednik Florentino Perez, u čijem je društvu Dijaz pozirao sa Realovim dresom, sa brojem 21.

Prema dostupnim informacijama, transfer je vredan 15 miliona funti.

Dijaz je prošle sezone odigrao ukupno 50 minuta za Mančester siti u Premijer ligi, a ove sezone nije dobijao priliku da zaigra u tom takmičenju.

U tri utakmice u Liga kupu je bio starter, a bio je dvostruki strelac u novembarskoj pobedi protiv Fulama, 2:0.

''Ovo je najvažniji dan u mom životu! Imao sam tri opcije gde ću nastaviti karijeru - da igram za Real Madrid, da igram za Real Madrid i da igram za Real Madrid. Sanjao sam od detinjstva da igram u ovom klubu'', istakao je Dijaz na promociji.

''On je veoma talentovan, snažan karakter, njegov san je da pobeđuje sa Real Madridom. Dugo smo već želeli da ga priključimo našem timu'', poručio je Florentino Perez.
-
-

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Brazilero11
Monday, 07.01.2019
23:06

Vidio ga Perez preproslo ljeto kad mu Diaz dade golcinu na pripremama.

avatar
real4ever
Monday, 07.01.2019
21:32

Kako nije sramota ovog Pereza da se još cereka sav zadovoljan dok klub tone u živo blato. Rezultati, igra, igrački kadar istrošen, a on na to sve dovodi pojačanje za Real B. Ovo izgleda ko neka parodija, ne znam kako da se više opiše ovo horor stanje. Koje odluke i kako je ovo muka gledati da čovjek kada pogleda utakmicu, mora posle nje popiti tabletu za smirenje prije spavanja. Užas, ne znam dokle će klub trpiti njegove pede...ke. Da se ja pitam davno bi bio najuren i postavljen čovjek koji voli ovaj klub

avatar
Brazilero11
Monday, 07.01.2019
23:05

Vi "navijaci" Reala ste stvarno nevjerovatni. Pod rukovodjstvom tog Pereza s kojim klub tone u zivo blato ste osvojili 4 LS u zadnjih 5 godina, uspjeli da prekinete dominacije vanserijske Barselone i vama on ne odgovara.

avatar
Brazilero11
Thursday, 10.01.2019
01:38

Pa da trebao je da zadrzi Ancelotija a igraju lose. Kad je Zidan bio nezadovoljan sto je ostao 3 godine, sto nije otisao odmah? Transfer politika ocajna? Jer se ne rasipa na nove galaktikose? Razlog sto je Real osvajao LS je Perezovo umijece s transferima jer da nije tako Modric, Isko , Asensio bi igrali u Barseloni a ne Realu. A treba da se rasipa s parama ko lud, ko "moja" Barselona za svakog polu igraca 50+ miliona??

avatar
real4ever
Tuesday, 08.01.2019
17:41

Ono što ti pominješ je u prošlom vremenu, pričam o sadašnjosti a to je velika razlika. Ovo što on radi unazad 2-3 godine je blagi užas. Od tjeranja Anćelotija, dovođenja Beniteza, odlazak Zidana, odlazak Ronalda... Za sve te loše odluke je upravo kriv on. Real već godinama trpi u Španiji i da nije tih LŠ njegov mandat bi bio i više nego neuspješan. Transfer politika koja je grozna je dovela klub do ovakvog očaja, a on apsolutno po tom pitanju ne radi ništa ni ove zime. Sve radi kao i prije, dovodi klince, jeftine igrače i onda trpi klub. Dosta više, ovaj klub nije Valensija, Real Sosijedad i ostali, ovaj klub je imao ime i prezime i prije njega REAL MADRID. Prije njega 9 puta osvajač LŠ i španskih prvenstava samo dva manje od trenutnog broja. Ovde nema za...ancije, vodiš ogroman klub ako to ne znaš, vrijeme da povučeš ručnu jer ima onih koji će to znati.

avatar
Anonymous Official
Monday, 07.01.2019
19:39

Bice samo jedan u nizu

avatar
Aleksandar Saša Đukić
Monday, 07.01.2019
17:18

Više je nogomet postao sprdnja...svi di god da pređu,životni san im je bio tamo igrat...

avatar
GO HARD
Monday, 07.01.2019
21:16

Spanac da sanja o Realu? Cudo, sta znam verovatno sanja o igranju u Mancester Sitiju ili PSZ-u? Normalno da je svakom spancu san igrati za najjace spanske klubove.