Real poslao ponudu u Lisabon, ovo je odgovor!

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 30.05.2019.
15:13
Izvor: Sportske.net

Madriđani krenuli sa interesantnom idejom, ali...

EPA-EFE/EMILIO NARANJO
EPA-EFE/EMILIO NARANJO

Povezane vesti

Žoao Feliks je ove sezone eksplodirao u redovima Benfike, pokazao je da poseduje strašan talenat, pa su tako najveći evropski klubovi stali u red za njegov potpis.

Benfika je jasna, ko želi Feliksa mora da plati 120 miliona evra, a sada su dobili i prvu ponudu za usluge talentovanog Portugalca.

Naime, madridski Real je poslao ponudu tešku 80 miliona evra u portugalsku prestonicu za Feliksove usluge, a pritom bi ostavili mladog napadača još godinu dana na "Lužu".

Ipak, dobili su negativan odgovor, Benfika ne želi da ga proda za manje od 120 miliona evra, dok sam fudbaler već ovog leta želi da napravi iskorak u karijeri, pa ostajanje na pozajmici u Lisabonu nije opcija.

Videćemo da li je Real spreman da im izađe u susret, za Feliksa su veliko interesovanje pokazali i Atletiko Madrid i Mančester junajted, a i Barselona navodno prati talentovanog fudbalera lisabonskih "Orlova".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Anonymous Official
Thursday, 30.05.2019
15:45

Mali jeste talenat ali 120mil a jedna dobra sezona?! Pa ljudi moji bolji je taj novac potrositi na Coutinha ili Dybalu koji su provjereni igraci.

avatar
Hannibal Lecter
Thursday, 30.05.2019
16:27

gde su oni ti provereni? kakvu sezonu imaju? po kojim kriterijumima dibala vredi 120 M? slazem se da je mnogo za felixa 120 ali tolika je klauzula, ako klub nece da popusti moras je isplatiti ukoliko hoces igraca da dovedes

avatar
The Red Army
Friday, 31.05.2019
23:07

Dibala je sve samo ne proveren, takodje imao jednu dobru sezonu

avatar
Anonymous Official
Thursday, 30.05.2019
22:33

A po kojim kriterijumima Felix vrijedi te pare osim sto je mlad?!