Real poslao emisare u Mursiju, konačno stiže zamena za Ronalda?

Autor: Ivan Cvetković
nedelja 13.01.2019.
17:24
Izvor: Sportske.net

Prvak Evrope spreman da se upusti u borbu za njegov potpis.

Epa/Fernando Alvarado
Epa/Fernando Alvarado

Povezane vesti

Real Madrid je i dalje u potrazi za vrhunskim napadačem.

Nakon odlaska Kristijana Ronalda, Madriđanima fali neko ko može da garantuje barem 30 golova po sezoni u svim takmičenjima, a čini se da su pravi "materijal" pronašli u Italiji.

Već dugo vremena se spominje Mauro Ikardi, ali i fudbaler Juventusa, međutim "Kraljevski klub" se izgleda ustremio ka Krištofu Pjateku.

Kristof Pjatek

Prvak Evrope je već načinio prve korake pošto As tvrdi da su poslali skaute da ga prate u Mursiji gde se Đenova priprema za nastavak takmičenja u Seriji A.

Pjatek će večeras odigrati meč protiv nemačkog trećeligaša Vurcburgera u tom španskom gradiću, a svoje mesto u loži će pronaći i skauti Reala.

Španci će imati ogromnu konkurenciju pošto su u red stali gotovo svi najveći evropski klubovi, "Grifoni" ga cene na 60 miliona evra, ali novac nije problem kada je u pitanju Real.

Sjajni Poljak je postigao 13 golova u Seriji A i trenutno se nalazi na drugom mestu liste strelaca na Apeninima.

Prvi je, pogađate, Kristijano Ronaldo...
 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Los Vikingos
Monday, 14.01.2019
03:31

Ove izjave "Naslednik Ronalda" su cisto da se proda tiraz, ne kazem samo za ovaj sajt vec za sve koji koriste takve naslove. Ronaldov naslednik ne postoji, ne moze niko dati Realu kao sto je on dao, ali treba naci resenje da nadomestis Ronaldov uticaj i ucinak koji je imao u klubu, a takav igrac nije Piatek, on bi mogao da bude zamena za Benzemu ukoliko ovaj ode vec jednom.

avatar
Badr Hari
Monday, 14.01.2019
19:43

Misliš nije sve u golovima, treba se bacakati po protivničkim šesnaestercima, simulitati i dobijati penale, treba mučki s' leđa udarati protivnike bez da dobiješ i žuti, a kamoli crbeni karton, treba da ti priznaju golove iz ofsajda i nakon faulova u napadu, a to ne može svako. Štaviše to ne može niko osim izlizanog, tako da si u pravu - ne postoji njegov naslednik. :D

avatar
Amalainter
Sunday, 13.01.2019
22:30

pumpanje cene..kakav Real taj ce max. u Romu,Lacio..nije ni blizu najvecih klubova

avatar
Mitrandir
Sunday, 13.01.2019
22:29

Kako se sve izokrenulo, prije si morao odigrati bar 2 sezone dobro da bi te veći klub uopšte uzeo u razmatranje.. Danas odigras polusezonu dobro i odma Real, Barca, Juve, Man. Utd., Bayern itd...

avatar
Anonymous Official
Sunday, 13.01.2019
21:25

Ne moze on biti zamjena za Ronalda kad samo zna da daje golove a sa loptom ne zna nista i uopste ne moze da pokrije krilnu poziciju tako da...

avatar
GO HARD
Sunday, 13.01.2019
22:22

Fun fact. Vinicius je imao vise uspesnih driblinga u jednoj utakmici la lige, 6 nego Ronaldo u posledjnih 6 meseci u Realu. Sta je to Ronaldo doprinosio osim golova? Prodore tesko. :)

avatar
GO HARD
Tuesday, 15.01.2019
22:34

Ronaldo i prelazenje 2 igraca u poslednje 3,4 godine, tesko xd Da je tako pravio bi bar 2 driblinga po mecu a ne da 6 meseci ima 5 driblinga.

avatar
Anonymous Official
Tuesday, 15.01.2019
04:13

Pa Ronaldo je znao proci bar dva igraca ili jednog ako nista a Icardi samo zna cekati loptu u sesnestercu da mu neko pruzi pas ili ubaci i da da go... i Ronaldo je znao cekati tako loptu ali on sa njom zna nesto da napravi za razliku od ovog