Real ponudio dvojac "Slepim miševima"!

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 27.06.2019.
12:18
Izvor: Sportske.net

Madriđani pokušavaju da se reše viška fudbalera.

EPA-EFE/KIKO HUESCA
EPA-EFE/KIKO HUESCA

Povezane vesti

Real je od ovog leta jači za pet novih igrača, u klub je stigao odavno kaparisani Rodrigo Goeš, dok su ovog leta angažovani i Eder Militao, Luka Jović, Eden Azar i Ferlan Mendi.

Potrošeno je preko 300 miliona na ova pojačanja, pa je izvesno i da će "Los Blankosi" morati da prodaju igrače.

Izvesno je da će klub napustiti Hames Rodrigez, danas se pojavila i nova opcija za kolumbijskog reprezentativca, a u Madridu su se dosetili da ponude dvojicu svojih fudbalera ekipi Valensije.

Naime, kako prenosi španski novinar Đerar Romero, "kraljevski" klub je ekipi sa "Mestalje" ponudio Serhija Regiljona i Lukasa Vaskeza.

Vaskez je u prethodnim sezonama bio alternativno rešenje po desnom krilu, ali se poprilično naigrao usled čestih povreda Bejla.

Sada su ipak rešili na "Bernabeu" da je višak, pokušaće da postignu dogovor sa Valensijom, a društvo bi mogao da mu pravi i Regiljon, koji se sasvim sigurno ne bi naigrao u sezoni pred nama u Madridu, kako je u klub stigao novi levi bek u vidu Ferlana Mendija.

Ne žele Madriđani da mladi bek stagnira, nadaju se da bi u Valensiji mogao dobije priliku, borio bi se sa odličnim Hoze Gajom za mesto u timu, a imao bi priliku da zaigra i u Ligi šampiona.

Videćemo šta će reći na "Mestalji", već su obavili jedan trejd sa Barselonom, da li je sada red da se pojačaju u Madridu?


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
RAy
Thursday, 27.06.2019
14:31

dok je bio ronaldo u real, vaskez je bio kaj kaj bolji od sada, cak je bilo i vreme kad je bio krajno bolji i od bejla, ali nisu mu davali sanse dovoljno, ali sada decko je izgubljen, pojma nema sta radi po terenu, stil na igre mu se doveo do pokusaja za dribling i samo to radi, a vecinu od pokusaja su neuspesni, kako samo na ta (desna) strana realu je potreban neko spretniji i ko daje golove (za razliku od lukasa), tako da nek leti sto brzije ...
e, sto se tice reguljona, decko je stvarno talentiran i nadezan, mnogu bolji od onog pacera teo hernandeza koje su uzeli (i daj boze sto brze da se proda hernandez). Nije bas ko da je skros ono mlad serhio reguljon, ima 23g, ali ako evo ode u ekipu sto mu parira na njegovo nivo, i da se bori, da gleda da napreduje, za dve sezone bice mnogu mnogu bolji igrac, i normalno bi bio ponovo u real

avatar
Los Vikingos
Thursday, 27.06.2019
18:45

Vaskeza moraju da prodaju, decko je imao ogromnu minutazu prosle sezone i dao je 1 gol uz 3 asistencije. Smesna ali bas smesna statistika. O njegovim igrama da ne pricam, krene u dribling i napravi faul. To je ceo hajlats njegove sezone. Sto se Reguliona tice, on ce verovatno na pozajmicu, ali ne u Valensiju vec u neki manji klub. Real racuna na njega u buducnosti.