Real ponovo "otima" od Fudbalskog saveza Španije!

Autor: Ivan Cvetković
petak 03.08.2018.
21:58
Izvor: Sportske.net

Madriđani dodali "ulje na vatru".

Epa/Juanjo Martin
Epa/Juanjo Martin

Povezane vesti

Real Madrid očigledno ne želi da stane sa potezima koji ljute sve u Španiji.

Nakon što je "Kraljevski klub" doveo Đulena Lopetegija za trenera i tako naterao Fudbalski savez Španije da ga smeni i postavi novog nekoliko dana pred Mundijal, sada se ponovo desila gotovo istovetna situacija.

Naime, Real je danas objavio da će novi asistent Lopetegiju biti sada već bivši selektor U21 reprezentacije "Furije" Albert Selades.
Proslavljeni član Reala iz Madrida je obavljao selektorsku funkciju četiri godine, a preuzeo je upravo od Đulena Lopetegija.

Još se nije slegla Mundijalska praišna, a madridski klub ponovo na sebe navlači gnev čitave zemlje...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Markyc
Saturday, 04.08.2018
12:52

Real je u Spaniji drzavni projekat i tu nema sta da se prica. I neka je, drago mi je da je i pored toga Barsa uspela da se digne i igra najlepsi fudbal na svetu, nateravsi Reala odnosno Spaniju da ih svim silama skinu sa trona iz politickih razloga. Real je najbolji i najveci klub na svetu, Barsa je vise od kluba.

avatar
Man united
Saturday, 04.08.2018
22:48

А заборављаш да је Барса државни пројекат Каталоније. Тако да вам је стартна позиција иста.

avatar
Man united
Monday, 06.08.2018
20:56

Каталонија је област са веома широком аутономијом. Практично држава у држави. Најбогатији регион Шпаније. Шта мислиш одакле Барселони толике паре да купује најбоље играче. Годинама су се бахатили, играли чак и без спонзора, ако се сећаш.

avatar
Markyc
Sunday, 05.08.2018
12:44

Katalonija nije drzava samo da te podsetim vec oblast u Spaniji. Ne svidja mi se tvoja konstatacija. Ja sam hteo da kazem da se Barselona sama izborila za trenutnu slavu koju ima, i to pored jednog Reala iz Madrida, i pored svih politickih zbivanja u Spaniji.

avatar
Shenjo
Saturday, 04.08.2018
00:20

Citam cesto neke nebuloze od vijesti na ovoj stranici. Naslovi su vam najaci. Naprimjer kao ovaj sad " Real ponovo otima". Kao da treneri i igraci na silu dolaze u najveci klub na svijetu !? Ove vijesti ovi no pise veliki navijac Juventusa. Mogu samo da mu kazem da trenutna ekipa Reala koja je u pet godina osvojila cetiri lige sampiona nije za potcenjivanje iako nema Ronalda. Sve u svemu na kraju se broji ko podigne pehar.

avatar
Burazer
Friday, 03.08.2018
22:39

A ko je zapravo vlasnik Real Madrid? Spanija ili neki privatni lik?

avatar
Dexa
Friday, 03.08.2018
22:39

Real je klubski Mario Baloteli

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Friday, 03.08.2018
22:07

Nakon što je Lopetegi dobio otkaz Selades nije želeo da ostane u španskoj reprezentaciji već je dao otkaz...tako da Real nije oteo nikog