Real plaća klauzulu, kraj za Marsela?

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 27.12.2018.
12:12
Izvor: Sportske.net

Prioritet Madriđana je levi bek, neće ni pregovarati, da li ovo znači da je Brazilac na izlaznim vratima posle 12 godina.

EPA-EFE/JULIO MUNOZ
EPA-EFE/JULIO MUNOZ

Povezane vesti

Real ima veoma jasnu nameru, nije uspeo eksperiment sa Teom Ernandezom koji je sada u Sosijedadu na pozajmici, a kupljen je od Atletika posle odlične sezone u Alavešu.

Ni u San Sebastijanu Francuz ne pokazuje puno, pa bi mogao da bude prodat ili ponovo negde poslat na kaljenje.

Sa druge strane, njegov brat Lukas kome na leto ističe ugovor i koji nastupa za Atletiko je bio meta Reala, ali je odbio da promeni sredinu i radije bi u Bajern, jer ne želi da bude meta navijača "Jorgandžija", ako se preseli u rivalski klub.

"AS" piše da će uz Regaljona koga je Solari promovisao u prvotimca, novi levi bek biti Žunior Firpo.

Naime, momak poreklom iz Dominikane je debitovao za mladu špansku reprezentaciju, ima klauzulu od 50 miliona evra i Real nema nameru da pregovara sa Betisom.

Firpo je levi bek, dao je dva gola ove sezone, može da igra i bliže golu, ali i kao štoper.

Pod Kike Setijenom je zablistao, ima ugovor do 2023. ali svakako da će želeti da ode u Real.

Marselo je na meti Juventusa, računa se da bi Italijani mogli da plate najmanje 40 miliona evra i da bi Real time finansirao otkup Firpovog ugovora.

Da li je to preveliki rizik, teško je reći, ali Marselo će napuniti 31 godinu u maju i ovo je poslednja prilika da Real zaradi novac na Brazilcu koji i ne krije da bi se pridružio svom prijatelju Ronaldu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
GO HARD
Thursday, 27.12.2018
18:44

Glupost, Teo je doveden da zameni Tea, zato je i pozajmljen da ima ful minutazu kao nekad Karvahal samo sto je Real morao da proda Karvahala sa nesto vecim buy back dok si u spaniji Real moze priustiti pozajmicu.

avatar
NikkiCFC
Thursday, 27.12.2018
18:37
avatar
Nenadd
Thursday, 27.12.2018
16:43
avatar
Los Vikingos
Thursday, 27.12.2018
16:40

Marselo ostaje tu gde jeste, to sto je Ronaldo otisao u Juve ne znaci da ce sada za njim i Marselo, glupa logika. A i Sandro je u Juveu produzio ugovor tako da od toga nema nista. Po mom misljenju, Marselo vise nije za levog beka jer vise nema toliko energije, snage da ide gore-dole a i znatno je oslabio u defanzivi, ode pa se ne vrati i odbrana trpi. Ono sto bi bilo najbolje jeste da ga prekomanduju u levo krilo jer je u ofanzivi jedan od najboljih u timu a na levog beka da igra Regulion jer je pokazao da se na njega moze ozbiljno racunati.

avatar
Stefoon
Thursday, 27.12.2018
15:03

Marselo bog otac na toj poziciji, na svetu bolji ne postoji.

avatar
Agent Provocateur
Thursday, 27.12.2018
14:38

Firpo i Marselo u poredjenju. wow