Real - Petorica "izdajnika", spremno 400 miliona, ovo su mete!

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 26.02.2019.
10:41
Izvor: Sportske.net

Velike promene, pet igrača prave problem i nema nikakve veze sa Solarijem, Perez im neće zaboraviti. Kako potrošiti novac, kada ostali klubovi ljubomorno čuvaju svoje zvezde?

Epa/Fernando Alvarado
Epa/Fernando Alvarado

Povezane vesti

Real je tih, ali nešto se sprema u Madridu. Solariju je saopšteno da neće ostati na klupi čak i da uzme Ligu šampiona, sve su češće priče o Alegriju ili Konteu, mada za sada nema naznaka da Real pregovara.

Ono što se zna je da je Nejmar nemoguća misija, ali i da postoji grupa od pet igrača koji su nezadovoljni i koje ostatak svlačionice smatra "izdajnicima".

U pitanju su Navas, Isko, Marselo, Bejl i iznenađujuće, Toni Kros koji ne ceni baš Solarija.

Ali, Nemac neće biti prodat, on i Modrić ostaju kičma tima, a Bejl bi mogao da ode kao deo posla za Harija Kejna. Međutim i to je na dugom štapu jer osim Junajteda navodno Velšanin ne želi da razmišlja o bilo kakvoj drugoj situaciji, niti trampi.

"Don Balon" tvrdi da bi prodaja Iska, Asensija Realu, Navasa i Marsela mogla da unese ogroman novac u klub, i da bi tokom leta moglo da bude potrošeno oko 400 miliona na nove igrače.

Što se odbrane tiče, Matijs De Liht je prva meta, njega želi i Juve, Barsa je odustala, Real ga vidi kao pravo rešenje za odbranu. Stiže Rodrigo iz Brazila, ali i navodno Taljafiko, Argentinac iz Ajaksa koji će biti zamena za Marsela.

Glavno pitanje je napad. Eden Azar je daleko, kako smo rekli, Kejn je prva meta i po cenu obaranja svetskog rekorda, ali teško će se dogovoriti sa Levijem. Probaće da dovedu Dibalu iz Juventusa, no, Italijani nisu raspoloženi za razgovor, a ni Ikardi da dođe u Madrid.

Perezov cilj je da se oslobodi nezadovoljnih dovede trenera, dva ili tri skupa pojačanja, da pruži šansu mladim igračima poput Reguljona, Vinicijusa, Rodriga, Sebajosa i da na taj način uđe u novi vek.

On obično uspe u namerama, ali poslednjih godina nije nalazio način, ili nije želeo da dovodi skupe igrače.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

13 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Paris Saint Germain
Tuesday, 26.02.2019
22:56

sanjajte neymara

avatar
neme
Tuesday, 26.02.2019
22:17

Ovo su bombe iz reala se nikom ne ide ides ako te oteraju.I ovako su prejaki sa Azarom to bi bilo brutalno.

avatar
The Bear of Highbury
Tuesday, 26.02.2019
20:17

Ne prodavati Isca i Asensia , kratko i jasno

avatar
Аполо
Tuesday, 26.02.2019
18:58

Da vidimo kome ce utopiti svoje igrace, Navasa i Bejla prodaju vec nekoliko godina.

avatar
Mangus
Tuesday, 26.02.2019
14:45

Real ce 100% dovesti Azara, i to za oko 100 miliona. Azar nece ostati u Celziju, koji godinu dana ne moze da dovodi igrace, nema stabilnu strukturu, menja trenere kao carape i koji skoro nece moci da se vrati na vrh, posebno uz izvesnu prodaju. Pritom on vise nije klinac, ima 28 godina. Ako sad ne ode, nece nikad.
Kejna skoro sigurno nece dovesti, jer im za to treba barem 200 miliona, a svi znamo kakav je Levi. Napasce skoro sigurno Ikardija, ako ne Ikardija onda vervotano nekog mladog koji ce jednu sezonu stasavati uz Benzemu

avatar
Hannibal Lecter
Tuesday, 26.02.2019
22:07

sve si promasio....

avatar
Mangus
Wednesday, 27.02.2019
14:38

Sta sam promasio? :)

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Wednesday, 27.02.2019
12:25

moguce da ce traziti Jovica ili Vernera

avatar
Rasel Krou
Tuesday, 26.02.2019
12:10

Prodaja Asensija bi bila velika greska, nadam se da od toga nece biti nista a sto se tice Bejla i Marsela to bi bio logican potez. De Liht bi, sa druge strane, bio odlicno rjesenje za odbranu ali tesko ce se dogovoriti sa Rajolom. Real ima 400 miliona i bez prodaje igraca, tako da pare nisu problem samo je pitanje kako ce ih potrositi. Ako vec Solari nece ostati trener onda prvo treba angazovati trenera (nadam se Desama) pa onda njemu dati da dovodi igrace ali znajuci Pereza od toga nema nista. Sve u svemu, stoper, bek i spic su obavezni, a na krilima da budu Asensio i Vinicijus.

avatar
Hannibal Lecter
Tuesday, 26.02.2019
22:09

ma kakav Desam.... Alegri samo...

avatar
Ronaldo9
Tuesday, 26.02.2019
12:08

Iz greske u gresku,Iska bi svaki trener pozelio u ekipi on grije klupu u Realu a igraju neki lijevi igraci,Asensio takodje strasan igrac ne dobija nikako priliku.Navasa ne treba komentarisati,odlican golman,on dovodi Kurtou i izbacuje covjeka skroz,pozicija golmana je mozda jedino mjesto na kome Realu nije trebalo pojacanje a oni dovodose golmana i nikog vise.

avatar
Tuesday, 26.02.2019
18:23

Tako je! Nigde logike! Katastrofalno poslujemo. Još na početku kada je došao, pisao sam da nam Kurtoa nije potreban a pisali su to i mnogi drugi a sada vidimo kolika je rupa.

avatar
Hannibal Lecter
Tuesday, 26.02.2019
22:10

isko nije bio standardan nikad, ima problem sa egom i sigurno je trula jabuka svlacionice tako da takav nije potreban. Ako ga Ramos kao Spanac, kapiten Reala i reprezentacije ne gotivi sigurno da ga reba prodati...