Real opet ustupa igrača Dortmundu, rehabilitacija Luke Jovića?

Autor: Vladimir Stojanović
subota 15.08.2020.
10:27
Izvor: Sportske.net

Još jedno od pojačanja Reala otići će u Bundesligu. Šta se dešava sa Lukom Jovićem.

EPA-EFE/Luca Piergiovanni
EPA-EFE/Luca Piergiovanni

Povezane vesti

Hesus Karvaljo, odnosno Reinije kako je poznat u domovini je zimus stigao u Real za 30 miliona evra.

Mladi brazilski reprezentativac koji je debitovao za Flamengo i odmah privukao pažnju fudbalskog sveta je proleće proveo u Real Kastilji.

Ovaj ofanzivni vezista je stranac i iako je Zidan imao plan da ga priključi ekipi, moraće da se dokazuje u Bundesligi. Naime, nema mesta jer su trojica bez pasoša EU, Militao, Vinisijus i Rodrigo, nijedan od njih trojice neće napustiti klub.

Reinije ima ponude Dortmunda i Leverkuzena, izgleda da će ga Real usmeriti ka "Milionerima", posle Hakimija koji je stekao afirmaciju i prodat Interu za 40 miliona. Priča se da postoji namera da eventualno, posle dvogodišnje pozajmice Real uključi Brazilca u transfer Halanda, ali to su za sada samo pretpostavke.

Sa druge strane kada je ofanziva u pitanju, izgleda da će Luki Joviću biti pružena nova šansa. On je na Kapriju na odmoru, sa zemljakom i nekadašnjim saigračem iz mlade reprezentacije Nemanjom Maksimovićem, čeka rasplet, priča se o ponudama Monaka, Lestera, Milana, ako Ibra ne produži ugovor, ali je za većinu klubova Jović preskup.

Baner


Sa druge strane u Realu su neodlučni, prvo jer zamenu za Benzemu nemaju, Zidan će prodati Borhu Majorala Laciju, a ne veruje ni Marijanu iako je dao gol u "El Klasiku". Zbog toga je, kako se priča, vrlo moguće da Jović ostane, da mu naredne sezone bude pružena još jedna šansa, sa većom minutažom. U medijima su se pojavili tekstovi da Zidan, osim od Azara, što je normalno, očekuje i od Jovića da pokaže mnogo više i da i dalje ne smatra da je Srbin promašena investicija.

Ali, mora da se bori, kao i da dobije pravu priliku. Benzema je izvukao sezonu na leđima, ali biologija radi svoje, pa ako ostane, Jović će dobiti priliku da igra.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Johny_Quid
Saturday, 15.08.2020
12:49

Jovic ostaje 100% , to se znalo odmah .. da daju 60 milki i da odustanu tako lako teska prica .. po meni Hazard vise podbacio od Jovica

avatar
damjan89
Saturday, 15.08.2020
10:54

Koja jos jedna, kad ove nije ni dobio sansu, smesno je pricati o tome kad je poceo utakmice samo u kupu i odigrao ukupno manje od 1000minuta, a decko je veliki potencijal, treba da ode na pozajmicu negde gde ce da igra.

avatar
BlueBoy84
Saturday, 15.08.2020
10:51

I red je za šansu. Svaku tekmu bar 15 min