Real odustao od Pogbe, okreću se "Johan Krojf" areni?

Autor: Stefan Matić
subota 04.05.2019.
14:22
Izvor: Sportske.net

Holanđanin bi, finansijski gledano, bio itekako razumljivija varijanta.

Beta/Martin Rickett/PA via AP
Beta/Martin Rickett/PA via AP

Povezane vesti

Pisano je već danas, saradnja dva Francuza se po svemu sudeći neće desiti, jednostavno Junajted traži previše novca.

Zidan tako mora da se okreće drugoj meti, prema pisanju španske Marke Francuz je već imao plan B ako ne uspu pregovorio oko veznog igrača "Crvenih đavola".

U pitanju je jedno u nizu otkrića Ajaksa koji je ove sezone potpuno zasenio sve evropske velikane, Zizu razmišlja o Doni Van de Beku!

Za Holanđanina se pre interesovao Inter, mladom veznjaku svakom utakmicom u Ligi šampiona raste cena, minulog utorka je postigao jedini gol u pobedi nad Totenhemom u prvoj utakmici polufinala Lige šampiona.

Cena mu se proporcionalno povećala, spekuliše se da bi ga "Kopljanici" pustili za sumu od oko 60 miliona evra, što je znatno manje od cene Pola Pogba.

Doni van de Bek Ajaks Totenhem

Dvadesetdvogodišnjak je ponikao u omladinskoj školi Ajaksa, ovo leto najverovatnije sledi rastanak sa jednim od najboljih klubova za mlade igrače.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ForzaJuve
Saturday, 04.05.2019
18:53

Najbolji igrač Ajaxa!

avatar
DEL PIEROO
Saturday, 04.05.2019
16:52

Najbolji igrac Ajaksa po mojoj skromnoj proceni decko ce biti najbolji veznjak na svetu, a po onome sto sam video je vec sad u top tri, De Jong i De Liht su brutalni ali ih mnogo uzdizu dok ovaj momak obavlja najveci deo posla pred golom protivnika i njega retko ko i spomene na ytu njegovi hajlajtsi imaju jedva 50k pregleda, ovaj momak je sam rastavio Juve, totalno nepredvidiv igrac dugo nisam video boljeg, nadao sam se da ce Juve krenuti na njega jer ga niko ne pominje da ce bar to uociti ali nista od toga Real ce dobiti bolju verziju Modrica ako ovako nastavi i verovatno za njega nece dati vise od 50m sto bi bio najbolji posao Reala u poslednjih par sezona

avatar
NE LJUTI SE COVECE
Saturday, 04.05.2019
16:39

Losije za Junajted jer mislim da se Pogba zaista ne trudi dovoljno,
o ponasanju necu nista da pricam, umisljeno derle. Bolje za Real, Holandjanin velik potencijal, nije dijabola u glavi, Eriksen proveren veznjak.

avatar
ViniciusJR
Saturday, 04.05.2019
15:18

Bolje njega i Eriksena, nego Pogbu.

avatar
Don Carlo
Saturday, 04.05.2019
16:34

bolje ? duplo bolje vjeruj