Real odredio cenu za Jovića, ko sve može ovo da plati?

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 12.07.2020.
11:58
Izvor: Sportske.net

Izgleda da su u klubu svesni da bi rizikovali da mu se ponovi još jedna ovakva godina...

EPA-EFE/EMILIO NARANJO
EPA-EFE/EMILIO NARANJO

Povezane vesti

Hoće li Real prodati Luku Jovića?

Izgleda da ideja sazreva, iako u ovom trenutku Zidan ne želi da spekuliše i izjavio je da računa na Srbina. Ipak, šansu mu ne pruža, Jović je sada u izolaciji kao kontakt zaraženog koronom, na sve što se dešavalo ove sezone, počev od kršenja izolacije, povreda kod kuće, roštilja sa zemljacima, mnogi veruju da je ovo kap koja je prelila čašu.

Iako, jasno, do Jovića nije krivica za ovo poslednje, on je svojim stavom, kako tvrde španski mediji razočarao Pereza koji je uložio veliki novac, a nije uspeo da stekne ni mnogo prijatelja u svlačionici.

Iako Real neće kupovati ovog leta, ili makar tako tvrde, oni žele da se oslobode nekoliko igrača, pisali smo o Džejmsu, Bejlu, Lukasu Vaskezu, a mnogi smatraju da ako je Benzema nezamenjiv, onda nema razlike između toga da rezerva bude Jović ili Marijano Lopez.

baner

Ali, ako Jović još godinu presedi na klupi, neće uspeti da ga prodaju nikome. Da vrate novac ne mogu, samo deo para bi spasili, ako prihvate ponude od kojih nijedna nije blizu 60 miliona evra.

Danas španski mediji pišu da bi Real pristao na 35 miliona plus bonuse, uz eventualnu klauzulu o mogućnosti otkupa, kao što su učinili sa Moratom.

Milan želi Jovića na dvogodišnju pozajmicu sa pravom otkupa, ali Madriđani žele novac odmah, kako bi dodatno ispeglali knjige. Ranije su pominjani Čelsi i Arsenal, ali Lester je sada najozbiljnija opcija. "Lisice" bi platile 35 miliona, imaju novca, bez problema bi finansirali platu našeg fudbalera. On bi bio zamena na duže staze za Vardija koji ima 34 godine.

Jović bi spasao Realu 10 miliona neto godišnje plate, deo uloženog novca prošlog leta, pa ako mu već trener ne veruje ili jednostavno ne dobija šansu, za njega jeste najbolje da napusti Madrid.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
traktore
Sunday, 12.07.2020
23:20

Neprovereno Sam siguran da ide u Milan.

avatar
NE LJUTI SE COVECE
Sunday, 12.07.2020
19:16

Mislim da bi Lester bila dobra opcija. Igrače u jakoj ligi, stabilnom klubu, gde nema toliko pritiska.

avatar
Offside
Sunday, 12.07.2020
17:25

Ja ne znam sta ova uprava planira i radi...Za sada samo odlasci i prica o rupi od 200mil. a ko ce igrati sledece sezone?Ako odu svi igraci koje oni zele da prodaju nama ce klupa biti ogroman problem.Za sada ni jedne najave ko dolazi i da se ima plan da neko bude doveden.Prodaja Hakimija i sada rupa na toj poziciji u rotaciji i sada ista stvar u spicu ako ode Jovic,nije mi jasno...

avatar
Mirjevac
Sunday, 12.07.2020
16:19

Real nece ni pola dobiti za Jovica, isto tako ni za Jejmsa, Jejmsje mnogo vise kostao real. Da je samo jednu sezonu dobro odigrao a visoka plata,za Bejla i da ne pricamo koliku platu prima, Bejl je bar jedno vreme igrao, ali zadnje nekoliko godina samo prima visoku platu! Azar kao i da ga nema a prima visoku platu i opasno puno placen, kao sto su svi ovi igraci skupo placeni, tako je i sa Militaom i on je skupo placen i ima visoku platu a ne igra i njega noce resl da proda! Brat bratu real je kiksnuo na ove igrace samo naplate oko 60 do 70 miliona, plus kupovina oko 450 do 500 miliona, tako da je real pao u bulu! Ako pn ima pare!

avatar
Dorotej
Sunday, 12.07.2020
15:13

Pravilnije pitanje je ko to želi, a ne ko može da plati. Dečko se pokazao tokom pandemije totalno neodgovoran i takva osoba u timu je tempirana bomba. Bio sam među onima, koji su ga podržavali, ali ova neozbiljnost pokazuje, da nema mentalni potencial za tako veliki klub.

avatar
RMDmadritista
Thursday, 16.07.2020
10:49

Upravo mu je "glava" najveci problem izgleda, steta

avatar
RMDmadritista
Sunday, 12.07.2020
12:15

Marijano Dijaz, ne Lopez

avatar
Dorotej
Sunday, 12.07.2020
15:15

Ajde ne cepidlači: Dijaz, Lopez, Gomez, sve je to isto. :-)