Real - Odbili zvezdu Čelsija, našli naslednika za Ramosa?

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 02.06.2020.
13:03
Izvor: Sportske.net

Real vrlo jasan, proces podmlađivanja će se nastaviti, a ovog leta ne treba očekivati ništa spektakularno...

EPA-EFE/CHRISTOPHE PETIT TESSON
EPA-EFE/CHRISTOPHE PETIT TESSON

Povezane vesti

Kako smo i pisali, za Real bi ovaj prelazni rok trebalo da protekne tiho, Florentino Perez ima četiri pika ali za naredna dva leta ne računajući ovo, u pitaju su Kamavinga, Haverc, Haland i Mbape.

Hoće li dovesti ovaj poker, ostaje da se vidi, ali je potvrđena namera da ekipa bude podmlađena. Recimo, ako ne ode Modrić, Odegard će se vratiti sa pozajmice tek sledeće leta, a klub čini sve da ubedi Tanguaja Kuasija, 17-godišnjeg štopery PSŽ sa potpiše profesionalni ugovor sa Realom.

Naime, sa njim je razgovarao i Zidan, Real mi mogao da se oslobodi Naća i da Kuasija odmah priključi prvoj ekipi, kako bi sticao iskustvo i igrao na najvišem nivou bez kaljenja u Real Kastilji.

PSŽ i dalje veruje da će novcem pridobiti klinca da ostane, a Lajpcig mu nudi šansi da igra.

Kazino


U skladu sa politikom kluba, Perez je odbio ponudu da dovede Vilijana kao slobodnog igrača, Brazilac je odličan, ali je prestar za ono što planira Real. Pominje se i Rahim Sterling koji bi bio sjajno pojačanje, ako bude želeo da napusti Siti, to bi promenilo planove kluba i eventualno ih nateralo da stupe u akciju, ali malo je verovatno.

Real je zainteresovan i za Ouara iz Liona, ali neće ulaziti u trku sa engleskim klubovima i Italijanima, kako bi ovom talentovanom igraču podizao cenu. Naime, Kamavinga je želja, pošto Perez i dalje odbija da razmišlja o Pogbi, pa svakako da Madriđani neće gomilati igrače.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Offside
Tuesday, 02.06.2020
21:03

A Haverc je lud da ceka da se ovaj nas smiluje da ga dovede...Isto vazi i za Kamavingu,ako ga ne kaparisemo ovo leto on ce sledece da vredi preo 100 mil. a to Perez nece platiti.Nama stoper treba vec sada ako se gleda zamena za Ramosa jer nam ta zamena treba vec od sledece godine da bude standardna.

avatar
DVA HRAMA
Tuesday, 02.06.2020
14:12

Koliko gresaka...