Real nudio trampu, poznato novo odredište Bejla, veliko iznenađenje?

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 21.07.2019.
20:27
Izvor: Sportske.net

Agent pregovara, mogli bismo da vidimo transfer veoma brzo. Već sutra bi Britanac mogao da se vrati iz Amerike sa priprema.

EPA-EFE/JUANJO MARTIN
EPA-EFE/JUANJO MARTIN

Povezane vesti

Garet Bejl je svakako tema dana.

Zidan je javno poručio Velšaninu da je najbolje da ode iz Madrida, nakon toga ga je agent fudbalera nazvao "sramotom", zbog takvog odnosa prema igraču koji je mnogo dao Madriđanima i samom Zidanu.

Ipak, sada se spekuliše koji je sledeći klub Bejla.

Pre nekoliko trenutaka je lansirana informacija da bi PSŽ razmislio o trampi za Nejmara, ali to je malo verovatno, pošto je Brazilac mnogo vredniji na tržištu. Ipak, ako Real ponudi novac i Bejla, prema nekim informacijama i Iska, mogli bismo da vidimo posao veka. No, Zidan ne želi "Neja", to je više Perezova želja, razlozi su manje fudbalski, više marketinški.

Sa druge strane, pouzdanije informacije govore da će Bejl u Kinu.

Njegov agent pregovara sa dva kluba, Real ne očekuje veliko obeštećenje, ali sa druge strane, Velšanin bi zaradio 100 miliona dolaza za tri godine, imao bi duplo veću platu u odnosu na ovu u Realu.



Međutim, Bejl ne planira da ide sam, jako je vezan za porodicu i decu, tek ako bude video da porodica može da se uklopi u Aziji, što nije lako, razmišljaće o velikom novcu. Ali, za njega je, kako tvrde mediji, to u ovom trenutku najrealnije rešenje, i navodno agent Džonatan Barnet pregovara sa dva kluba.

Španskli mediji tvrde da bi već sutra Bejl mogao da ode sa priprema, da odleti u Kinu, pogleda kakvi su uslovi, šta ga očekuje i onda prelomi.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke