Real nudi Jovića kao "kusur", Luka u PL?!

Autor: Vladimir Stojanović
subota 07.12.2019.
09:28
Izvor: Sportske.net

Ima logike kada je mogući transfer u pitanju, ali čini se da ćemo teško videti ovakav rasplet u januaru...

EPA-EFE/JUANJO MARTIN
EPA-EFE/JUANJO MARTIN

Povezane vesti

Real danas dočekuje Espanjol, a iako se očekivalo da bi s obzirom na povrede i dva teška meča u ligi protiv Valensije i Barselone, Luka Jović mogao da dobije šanse, izgleda da će ostati na klupi.

Danas su se pojavile vesti da Real želi Obamejanga koji bi time ispunio zavet porodice, tačnije dede koji je želeo da ga vidi u "kraljevskom klubu". Prema tim informacijama, Real je ponudio Jovića kao deo sporazuma za Obamejanga.

Gabonac je mnogo iskusniji od Srbina, ima 30 godina, dugo se dokazivao, ovo je za njega šansa karijere. Međutim, Dankan Kastls, poznati novinar koji je objavio mogućnost ove trampe nije uvek najpouzdaniji izvor, no simptomatično je to što je Jović izgubio mesto u rotaciji, sada i kada Zidan igra sa dva špica, Rodrigo ima prednost.

Jović je nedavno izjavio da oseća da trener ima poverenja u njega, ali za sada se to i ne vidi, naš fudbaler je postigao samo gol od dolaska, nije uspeo da se nametne. Tokom čitave jeseni su se provlačile priče da će biti poslat na pozajmicu kako bi skupljao minute i kako Real ne može da dozvoli da tako skupa investicija sedi na klupi i ne napreduje.

U svakom slučaju, ostaje da vidimo rasplet u januaru, mada teško je očekivati da bi se Arsenal odrekao Obamejanga, ali sa druge strane, ovo je za njih poslednja prilika da uzmu veliki novac za nekadašnjeg napadača Dortmunda.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Bocevski12
Saturday, 07.12.2019
22:40
avatar
Steffmajster
Saturday, 07.12.2019
11:43

real nikad nije ni hteo da dovede Jovica, nego eto naculi da ga Barsa zeli, pa aj da ga preotmemo..

avatar
BlueBoy84
Saturday, 07.12.2019
10:37

Veliki novac? Ma da. Obama je najbolje odigrao