Real ne može bez Ronalda, makar on bio i "novi"!

Autor: Stefan Matić
nedelja 02.06.2019.
20:08
Izvor: Sportske.net

Madriđani ne odustaju.

EPA-EFE/ARMANDO BABANI
EPA-EFE/ARMANDO BABANI

Povezane vesti

Žoao Feliks će biti jedan od najpraćenijih priča predstojećeg leta, međutim deluje da klub sa "Santijago Bernabea" preuzima ulogu favorita kada je u pitanju borba za potpis ofanzivnog fudbalera.

Španski AS piše kako su Madriđani ponudili 80 miliona evra plus bonuse koji bi u slučaju ostvarivanja transfer povećao  na ukupno 120 miliona evra, koliko iznosi i klauzula igrača Benfike.

Odgovor iz Lisabona je pak bio negativne prirode, čelnici "Orlova" su bili jasni dažele ravno 120 miliona bez bonus klauzula koja zavise od performansi tinejdžera.

Realu je ova ponuda bila samo za opipavanje pulsa, Madriđani će se vratiti verovatno sa poboljšanom ponudom, ali konkurencija će biti žestoka.

Dias Feliks

Juventus, Atletiko Madrid, klubovi iz Mančestera i Barselona takođe pažljivo drže na oku neverovatnog klinca, koji je vrlo verovatno sledeća velika stvar koja nam stiže iz Portugala.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ViniciusJR
Monday, 03.06.2019
00:16

Ne kazem da decko nece postati svjetska klasa, ne kazem da nije potencijal...ali dati za njega 100+miliona, van svake pameti. Taj uticaj menadzera ocigledno nema granica...dal ce se ikad pojaviti neko u FIFI, UEFI, da kaze "e ljudi dosta smo se za****li, aj da sad uozbiljimo ovaj fudbal"...postaje jadno.

avatar
Anonymous Official
Sunday, 02.06.2019
21:06

Ja razumijem zasto je Mbappe placaen i vrijedi koliko vrijedi pa i Sancho koji je najbolji asistent lige tako mlad. Ali ovaj mali nije pokazao nista specijalno da vrijedi toliki novac! 120mil samo zato jer je mlad i talentovan pfff...

avatar
Hannibal Lecter
Sunday, 02.06.2019
23:21

pa onda ne razumes neke stvari...

avatar
Fan Celsija
Sunday, 02.06.2019
20:55

Najbolje bi mu bilo u Atletiku.