Real nastavlja da ulaže u budućnost, kupljena još jedna mlada nada!

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 23.01.2020.
16:40
Izvor: Sportske.net

Nije Brazilac.

Epa/Fernando Alvarado
Epa/Fernando Alvarado

Povezane vesti

Kako prenosi španski "AS" Real Madrid je sa Malagom dogovorio kupovinu talentovanog napadača Uga Valjeha.

U pitanju je 19-godišnji fudbaler, koji će do kraja sezone igrati na pozajmici u Deportivu, a sa Realom je potpisao ugovor do leta 2023. godine.

Upisao je u tekućoj sezoni u dresu Malage manje od 300 minuta u Segundi, ali u Deportivu veruju da bi mogao da bude dobro pojačanje.

U Realu su procenili da poseduje veliki potencijal, sećamo se kako su i Asensija doveli iz Segunde (iz Majorke) za par miliona evra, pa je izrastao za kratko vreme u španskog reprezentativca.

Nastavljaju "Kraljevi" sa pametnim kupovinama, nedavno su obezbedili i potpis supertalentovanog Rejnijera Žesusa iz Flamenga, a šuška se da bi mogli da angažuju još jedno pojačanje iz Rija, navodno su pri kupovini pomenutog mladog veziste dogovorili sa Flamengom pravo preče kupovine za napadača Linkolna.

Podsetimo da su u klubu već veliki mladi talenti Rodrigo i Vinisijus, van kluba su na pozajmicama Odegard i Kubo, jasno je da je pred Madriđanima blistava budućnost.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Offside
Thursday, 23.01.2020
20:38

Dobra kupovina!Ceo plan smene generacije polako ali sigurno odmice i to bez vecih posledica po rezultate!Napadu fali jedino spic i tu na leto (nadam se) treba ocekivati Mbapea,sredina je podmladjena a na leto dolazi DeBek i vraca se Martin Odegard te sa postojecim igracima tu nista vise ne dirati.Cak je po meni i odbrana podmladjena i spremna za rad na duze staze(oba beka imaju mlade zamene a i Ramos ima dostojnu zamenu).Dakle,ne treba tu jos puno novca i remonta da bi bili zaista podmladjeni i spremni za buducnost!

avatar
Liga BBVA
Thursday, 23.01.2020
18:09

Ovo mi se čini kao dobra kupovina, što ako se ispostavi tačnim biće samo jedan od retkih izuzetaka koji potvrđuje pravilo da im gomila 'velikih talenata' luta po kojekakvim klubovima dostigavši u najboljem slučaju prosek.