Real našao alternativu za Benzemu, Jović sad gleda preko Lamanša!

Autor: Vladimir Stojanović
subota 13.04.2019.
09:07
Izvor: Sportske.net

Čini se da je Zidan prelomio, Srbin više nije opcija, pa bi umesto Primere mogao da završi u PL. Ko ga je gledao protiv Benfike?

EPA-EFE/Andreu Dalmau
EPA-EFE/Andreu Dalmau

Povezane vesti

Luka Jović je bio pod pratnjom Mančester Sitija, odnosno skauta "Građana" protiv Benfike. Dao je gol bivšem klubu, Gvardiolini "špijuni" su bili zadovoljni onim što su videli, ali od toga do transfera je daleko.

Jer, Siti čeka odluku kada je u pitanju zabrana transfera, a Pep je zadovoljan Žesusom i Aguerom, mada traži još jednog mladog igrača u napadu.

Ipak, teško je verovati da bi u ovom trenutku Siti izdvojio ogroman novac za Jovića kome je cena otišla u nebo, a vrlo lako bi mogao da još sezonu ostane u Ajntrahtu.

Ni Real, kako se saznaje nije opcija, oni će zamenu za Benzemu naći u svojim redovima. Mediji pišu da Zidan smatra da bi sa pozajmice trebalo da se vrati Raul de Tomas koji je dve godine proveo u Rajo Valjekanu. Ima 24 godine, isto toliko golova je postigao prošle sezone kada je bio najzaslužniji za povratak "Pčelica" u Primeru, a ove godine je pogodio 13 puta mrežu u Primeri.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mad Max
Saturday, 13.04.2019
17:06

Лука је идеалан нападач за Бајерн Минхен, једино је проблем минутажа. Ако Бајерн стисне петљу и да му шансу поред Левандовског, исплатиће им се. Пошто Икарди вероватно иде, Интер је такође одлична опција за њега. У сваком случају, већи клуб дефинитивно, али само ако добије минуте.

avatar
Man united
Saturday, 13.04.2019
13:23

Ако хоће у Енглеску, Сити му је најгора опција. Неће се ту наиграти. Једино Манчестер или Челси. Ту би једино био први нападач.

avatar
NikkiCFC
Saturday, 13.04.2019
12:36

Rece njegov otac da ide u tim gde ce biti bez dileme prvi napadac i vi sad posle Barse i Reala pisete o Sitiju gde ima jos manje sanse za tako nesto?

avatar
Miki_Srbin
Sunday, 14.04.2019
09:26
avatar
Kico14
Saturday, 13.04.2019
09:56

Hahaha na kraju ce i ostat u Frankfurtu

avatar
Tata Messi
Saturday, 13.04.2019
09:53

Pa juce ste pisali kako ce ovog istog ponuditi kao deo paketa za Jovica.U Sitiju se pogotovo nece naigrati.Nek ostane jos sezonu ako se plasiraju u LS,to bi bilo najbolje za njega

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Saturday, 13.04.2019
09:13

Nije Raul de Tomas za Real...više je za Hetafe i te takve...Benzema ove sezone igra neverovatno ali vec ima preko 30 godina...Benzema ce biti prvi izbor i sledece sezone i zato bi Jovic bio pravi izbor...naučio bi mnogo od Benzeme i nakon prve sezone privikavanja polako da preuzme mesto startera