Real - Može Marijano, ali kao Morata...

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 22.06.2017.
10:41
Izvor: Sportske.net

"Los Blankosi" su voljni da se odreknu mladog napadača, ali samo pod jednim uslovom.

EPA/JUANJO MARTIN
EPA/JUANJO MARTIN

Povezane vesti

Napadač madridskog Reala Marijano Dijaz nalazi se na izlaznim vratima kluba.

On svakako neće dobiti dovoljno minuta na "Bernabeu" ni naredne sezone, ima 23 godine, pa je vreme da potraži klub u kojem će biti standardan.

Pisali smo da je Totenhem zainteresovan za njegove usluge, ni u Londonu ne bi bio prvi špic, ali bi imao daleko više minuta u nogama, kako Sparsi igraju na četiri fronta naredne sezone.

Real je voljan da ga pusti i to za relativno nisku svotu za današnju uslove, kako za Dijazove usluge traže 15 miliona evra.

Ipak, kako smatraju da je pred mladim napadačem lepa budućnost zainteresovana strana će morati da pristane na još jednu stvar. U upravi Reala žele da sa Dijazom urade isto što su radili i sa Moratom pre nekoliko godina kada su ga prodali Juvenutusu, hoće da u dogovor sa njegovim budućim klubom umetnu klauzul po kojoj će za unapred dogovorenu svotu novca moći da ga vrate na "Bernabeu" u bilo kom trenutku.

Dakle, Dijaz je sve bliži odlasku iz kluba, ali to ne mora da znači da je završena i njegova karijere u redovima "kraljevskog" kluba.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Go Hard or Go Home
Thursday, 22.06.2017
18:07

Mali ce eksplodirati ima klasu u nogama, ne razumem da ima 23 godina a Real ga nije bacio u vatru kao Hesea ili Moratu.

avatar
Los Vikingos
Thursday, 22.06.2017
16:07

Marijano je dosta slican Cicaritu, grize za loptu svaki put kada igra, daje sve od sebe, uspeo je da postigne 5 golova na 13-14 tekmi gde je uvek ulazio sa klupe. Voleo bih da ga vidim u Spaniji, recimo Alaves, Betis, Deportivo... verujem da bi pokidao.

avatar
Real-an is back!!
Thursday, 22.06.2017
12:44

pametno ,samo ako bude kao morata da ga vrate sezonu i da ode ne znam sta ce im klauzula jer ce benz igrati do 35 godine haahh.

avatar
MSSZRMK
Thursday, 22.06.2017
12:36

Smatram da ima potencijal samo ga treba osloboditi nema sumnje da ako nadje klub po svojoj meri eksplodirace.Najbolje ovako Real dobije pare on minute i mozda se vrati za koju sezonu.

avatar
Amar Zornic
Thursday, 22.06.2017
10:56

Pametno , nikad se ne zna da li ce explodirati