Real menja transfer politiku zbog loše forme "prvog pika"?

Autor: Boban Filipović
sreda 04.04.2018.
16:05
Izvor: Sportske.net

Njegove bledunjave partije u tekućoj sezoni su izgleda uslovile zaokret na 'Bernabeu'...

BETA/AP Photo/Paul White
BETA/AP Photo/Paul White

Povezane vesti

Prema poslednjim invormacijama koje sitižu sa ostrva, uprava 'kraljevskog kluba' razmišlja da odustane od misije "Azar".

'Evening Standard' u današnjem izdanju piše da 'los blankosi' nisu zadovoljni ovosezonskim partijama Belgijanca i da ih brine njegova forma.

Istina, on jeste igrao po sistemu toplo-hladno, ali to je posledica "seljakanja" sa pozicije na poziciju. Najbolje partije je pružao na svojoj prirodnoj poziciji, na krilu. Ali, kao "lažna devetka" i kao polušpic u Konteovim eksperimentima se nije baš najbolje snalazio.

U Realu su svesni da bi ih eventualni transfer koštao preko 100 miliona funti, a pored toga strahuju da bi dovođenjem Azara rizikovali da "ukoče" pet godina mlađeg Marka Asensija.

S druge strane, 'plavci' pokušavaju svim silama da zadrže svog najboljeg igrača, probaće sa povećenjem plate sa 200 na 300 hiljada funti nedeljno.

Ipak, pretpostavlja se da će dileme oko budućnosti Edena Azara biti rešene tek posle Mundijala, jer istorija nas je naučila da Florentino Perez najviše voli da kupi igrača koji zablista na najvećoj sceni.

Cyprus Belgium Euro Soccer



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Karambol
Wednesday, 04.04.2018
17:19

Asensio je buducnost Reala, ne treba im Azar, mozda samo jos jedno desno krilo kao sto je Mo Salah i Rokidjani u spicu :)

avatar
REDsYNWA
Wednesday, 04.04.2018
16:55

Koliko vi nebulozno pisete,kako bi azar ugrozio asensia kad ne igraju istu poziciju.A to sto se kao kolebaju,pa oni su ludi sto su se interesovali uopste ..prosek igrac.Nema dve dobre sezone u nogama.

avatar
Thursday, 05.04.2018
01:45

Hahah zar je moguce da ti pustaju uopste da komentarises.

avatar
Thursday, 05.04.2018
15:01

Igrac koji je bio najbolji mladi i kao senior igrac Francuske lige a tako i Engleske da ne valja i da sam ja pristran moze samo slepac da rekne.

avatar
REDsYNWA
Thursday, 05.04.2018
08:53

Druze to sto si ti pristrasan to je tvoja stvar ..navedi mi njegove dve sezone sa 20+golova ?! Decko zna samo da davi loptu i da dribla ali kada treba nesto konkretno da se uradi nista od tog.Kad udje u formu igra dve nedelje dobro i onda ga nema dva meseca,decko nema konstantnost i . Ne vredi nista vise od nekog dobrog krila.

avatar
NikkiCFC
Wednesday, 04.04.2018
16:42

Iskreno imaju bolje opcije. On je na leto vec duboko u 28 godini zivota. Ne znam sta mu je poslednjih meseci. On kad hoce bude najbolji igrac sto je i bio 2,3 sezone u engleskoj bez dileme. Ne bi mi tesko pao odlazak njega ako bi se kao zamena doveli dvojica od Isko, Bejli, Fekir, Grizman, Dibala. Ipak mislim da ce da ostane bas zato sto je Real odustao od njega. 6 sezona u Celsiju 2 sezone trener Konte, dve ipo Murinjo i po pola Benitez, Di Mateo i Hidink. Dakle on jos nije igrao u ofanzivnom sistemu za ove 6 godine a jasno je da mu to najvise odgovara. U Lilu je kao klinac imao preko 20 golova kod nas jos to nije nikad napravio. Ocekujem ofanzivnog trenera na leto konacno i onda ce i on da pruzi najbolje partije u karijeri nema dileme.

avatar
dock
Wednesday, 04.04.2018
18:51

Ofanzivnijeg trenera? Poput Gvardiole?

avatar
Dimebag Darrell
Thursday, 05.04.2018
00:17

Problem je što nećete moći nikoga od ovih dovesti kao zamjenu jer se nećete plasirati u LŠ.