Real Madrid promenio mišljenje?

Autor: Miloš Marković
ponedeljak 12.01.2015.
12:34
Izvor: Sportske.net

Iako je iz kraljevskog kluba nedavno stigla nedvosmislena poruka kada je transfer Gareta Bejla u pitanju, engleski mediji sugerišu drugačije.

Beta/AP Photo/Daniel Ochoa de Olza
Beta/AP Photo/Daniel Ochoa de Olza

Povezane vesti

Poslednjih nedelja uveliko se spekuliše u vezi sa mogućim transferom Gareta Bejla nazad u Premijer Ligu.

Oglasio se prvi čovek kluba, svoje mišljenje izneo i Karlo Anćeloti, a potvrdio i sam Garet Bejl. Velšanin ne želi da ide, Real ne želi da ga pusti, brzonogi fudbaler je budućnost kluba sa Santjago Bernabeua.

Ipak, engleski mediji sugerišu da su se stvari promenile poslednjih dana.

Da li zbog sve većih tenzija unutar ekipe i nezadovoljstva Ronalda i drugova 'sebičnim' Bejlom, tej Velšanin je, navodno, i sam nezadovoljan, nestao je entuzijazam i pojavila se mogućnost rastanka.

Šta više, tvrdi se da je Real Madrid spreman da se odrekne nezadovoljne zvezde i pristane na ponude od 117 miliona funti (i veće).

Ko bi mogao da ih pošalje?

Samo jedno ime jeste na pameti engleskih medija – Mančester Junajted, koji je i pre selidbe u Madrid koketirao sa Bejlom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

23 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Don Andres
Monday, 12.01.2015
13:39

ja sam davno rekao.. bejl nece ostatati u madridu.. vidi se da momak nije zadovoljan statusom u timu i cinjenicom da mu se neki kvazi fudbaleri izdiru na svakom mecu, psuju ga i 'namiguju' treneru da ga izvede iz igre.. steta jer je momak masina

avatar
Forza Napoli
Monday, 12.01.2015
13:55

Nije mi jasno koji kvazi fudbaleri??nPogledaj malo u Barsino dvoriste,Mesi je veci od kluba sto je sramota za Barsu.Minira trenera namerno,rusi atmosferu,ne trudi se dovoljno ponekad...

avatar
Forza Napoli
Tuesday, 13.01.2015
02:19

Mnogo si naivan prijatelju :)

avatar
Nani
Tuesday, 13.01.2015
01:27

Mesi nije oterao Anrija i covek je bio u godinama i ne treba im star igrac za klub kakav su oni jer ima puno mladih i dobrih, a Ibrahimovic je otisao jr nije igrao poziciju koju voli jer ne moze pored mesija koji je bolji,Ronaldinjo je otisao jer je sam kriv za svoj krah, los zivot van terena i izlazak iz forme, a Boja ne moze da igra za barsu i da hoce jer nema kvalitet, covek nije pokazao nista ni u manjim klubovima..Stv ne kapiram sta lupas.

avatar
Nani
Tuesday, 13.01.2015
01:23

Prijatelju mesi je bog na terenu, najbolji srelac i asistent primere i nema razloga da ne bude jaci od trenera..i kao sto sam vec rekao on je jaci o trenera u kubu a ne od kluba i covek ja zasluzio takav tretman jer kad das toliko jednom klubi i od predsednika treba da budes jaci..jer klub postoji zbog igraca koji ga i odrzavaju i oni su naravno najvazniji deo kluba jer nece sigurno sekretar da izadje i da daje golove.Kada neko da toliko kao on i treba da bude tako..A bejl ne vredi vise od 50-60m i ako ga MU kupi dabogda se ne plasirali u LS i van gal napolje, covek trosi pare kao lud a slabo radi posao..Covek baca pare kao lud a imaju savrsene igrace u svojoj skoli koji mogu al ne dobijaju sansu..Pol Pogba cist primer..Pola trenera samo sjebe klub i odu i nikom nista

avatar
Don Andres
Monday, 12.01.2015
23:04

jeste, zato su svi u odlicnim odnosima sa njim i zato je svima njima na listama najboljih 11. ne budi smesan

avatar
Forza Napoli
Monday, 12.01.2015
21:41

Messi ne vredja saigrace,Messi tera saigrace.Anri,Ronaldinjo,Bojan,Zlatan...

avatar
Don Andres
Monday, 12.01.2015
15:30

sve to sto pripisujes messiju se moglo vidjeti sinoc.nikad vece zajednistvo, nikad bolja atmosfera nikad se nije vise trcalo. tako da, ne znam o cemu pricas

avatar
Boixos Nois
Monday, 12.01.2015
15:14

Messi barem nikad ne vrijeđa suigrače sa kojima igra kada mu ne dodaju loptu ;)

avatar
Kroos #8
Monday, 12.01.2015
13:56

Kako te bre nije sramota da jednog Kristijana Ronalda nazivas kvazi fudbalerom? Razumem te da si navijac barselone i da ti je krivo sto ce veceras zasluzeno dobiti zlatnu loptu, ali pokazi bar malo postovanja, ovako ispadas smesan svojim komentarima koji su na nivou deteta od 12-13 godina.