Real Madrid ima dogovor sa bivšim napadačem Liverpula?!

Autor: Aleksa Blaćanin
četvrtak 23.08.2018.
12:47
Izvor: Sportske.net

Prelazni rok još uvek traje, ali navijači nisu zadovoljni.

EPA-EFE/DANIEL PEREZ
EPA-EFE/DANIEL PEREZ

Povezane vesti

Navikli su da su uvek najbolji, pa i kad su transfer u pitanju, a sada se nakon mnogih odbijanja zadovoljavaju nekim alternativnim rešenjima?

Ronaldo je otišao, prava zamena nije stigla, možda nije ni potrebna jer Real ima stvarno jak tim, ali definitivno im je potreban napadač, a nakon brojnih odbijanja, oni su krenuli po Rodriga iz Valensije, a ukoliko ni on ne dođe, Madriđani imaju alternativu i za to.

Kako prenose španski mediji, kraljevski klub je postigao dogovor sa Iagom Aspasom, u slučaju da na "Santijago Bernabeu" ne stigne igrač Valensije, Rodrigo.

Aspas je imao solidnu sezonu u Selti, i definitivno bi mogao da bude kvalitetan napadač koji bi bio zamena za Karima Benzemu. Dogovor je postignut između napadača i kluba, što znači da bi Real morao da se dogovori sa Seltom ukoliko žele ovog Španca.

Aspas

Selta traži 40 miliona evra za tridesetjednogodišnjeg napadača, pa Real zna koliko novca mora da spremi ukoliko stvarno žele bivšeg igrača Liverpula.

Aspas je igrao u dva navrata za Seltu, od 2008. do 2013., i od 2015. je ponovo u ovom španskom klubu. Za Seltu je pružao fantastične partije, postigao je čak 117 golova za ovaj klub, ali problem je to što kada je pokušao da svoju karijeru podigne na viši nivo, nije uspeo da se snađe ni u Liverpulu, a ni u Sevilji naredne godine, pa je povratak u Seltu bio najlogičniji potez kako bi obnovio svoju karijeru.

Da li bi on bio prava opcija ukoliko Rodrigo ne dođe? Podsećanja radi, Valensija traži čak 120 miliona za ovog napadača, možda previše za Real.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Bianconeri Belgrado
Thursday, 23.08.2018
13:22

Ovi uzeli Partianov recept.

avatar
riquelme
Thursday, 23.08.2018
12:58

Kako ce da puknu ove godine joooj... Kiks, dva i odose svi u aut! Nesuglasice, pogotovo onih koji su hteli da idu. Ide milijarda sledece godine.

avatar
tomi selbi
Thursday, 23.08.2018
12:57

Real je bas nespremno docekao odlazak Ronalda... Samo Embape moze izvaditi stvar, niko vise!

avatar
miki veliki
Thursday, 23.08.2018
15:02
avatar
Anonymous Official
Monday, 27.08.2018
02:44

Mbappea nece dovesti sigurno